Medewerker

Technische Dienst

Heb jij nog niet alle skills, maar ben je wel enthousiast en leergierig stuur dan zeker een bericht!

Wat breng jij mee?

MBO werk- en denkniveau

Ervaring in de installatiesector

In het bezit van een heftruckcertificaat of bereid te halen

In het bezit van rijbewijs B

Je bent zelfstandig en weet van aanpakken

Je bent oplossingsgericht

Je durft mensen aan te spreken en stelt grenzen

Je bent heel nauwkeurig en gestructureerd

Orde en netheid zit in je

Je hebt ervaring met Office en keuringsprogramma’s

Wat kun je van ons verwachten?

Wat ga je doen?

0%

Keurwerkzaamheden

0%

faciliteren collega’s

0%

onderhoud gereedschap

0%

administratie

0%

werkplaats + opslag netjes houden

De vacature

Als Medewerker Technische Dienst ben jij dé man die ervoor zorgt dat jouw collega’s hun werk goed kunnen doen. Jouw werk is heel afwisselend en daarom ben jij een echte allrounder. Jouw dag begint in onze ruime, schone en opgeruimde werkplaats waar jij de collega’s de spullen mee geeft die ze nodig hebben voor hun project en administreert dit in ons Hilti systeem.

Je bent verantwoordelijk voor het keuren van onze machines en controleert of ze voldoen aan de keuringseisen. Is dit niet het geval, repareer jij de machines of stuurt ze op ter reparatie. Je bent hierin creatief en oplossingsgericht. Daarnaast doe je de controle van alle keten, containers en aanhangers. Jij checkt of ze voldoen aan alle eisen en of ze er representatief uitzien.

De collega’s weten je goed te vinden voor gereedschap en overige zaken en voor onze nieuwe collega’s zorg je voor een gereedschapspakket. Je werkt nauw samen met onze Hoofduitvoerder Onderhoud en overlegt met hem over aanschaf nieuwe machines/materieel. Jouw dag is iedere dag anders, afhankelijk van wat er speelt of benodigd is binnen het bedrijf. Je bent goed in het plannen en organiseren van jouw werk en hebt je zaken dan ook goed op orde.

Onze werkplaats is echt een visitekaartje, jij zorgt dat deze netjes en opgeruimd is. De spullen die dagelijks binnenkomen, krijgen een goede plek zodat ze meegenomen kunnen worden door de collega timmermannen. Jij ontvangt de transporten van het bouwmaterieel in de werkplaats. De spullen die in gebruik zijn, zoals verbandtrommels, EHBO koffers, brandblusmiddelen, AED en lasers worden jaarlijks gecontroleerd en jij zorgt voor de logistiek daaromheen.

Horsman & co heeft een wagenpark, waar jij het beheer van doet. Jij zorgt dat al het papierwerk en het onderhoud van de auto’s in orde is. Je onderhoudt nauw contact met de garage, verzekeraar en leasemaatschappij. Voor de kleine onderhoudstaken draai jij je hand niet om, en pak je het zelf gelijk op.

Heb jij nog niet alle skills, maar ben je wel enthousiast en leergierig stuur dan zeker een bericht!

Werken!

Wij werken hard! Allemaal en met elkaar.

Ontwikkelen!

Bij Horsman werken we met Exact Bouw en besteden we veel aandacht aan het ontwikkelen van collega’s en de organisatie.

Ontspannen!

De vrijdagmiddagborrel in ’t Praathuis, met elkaar sporten en andere activiteiten!

Hoe is het om bij ons te werken?

Bouwgroep Horsman & co is een familiebedrijf en dat DNA is binnen het bedrijf goed voelbaar. Met ons team bouwen wij dagelijks aan nieuwbouwprojecten, ontwikkelingen, renovaties en onderhoudsprojecten. Onze focus ligt voornamelijk op de zakelijke markt.  

Onder het motto ‘Alles voor elkaar’ zorgen wij voor kwaliteit, diversiteit in werkzaamheden en gezelligheid in alles wat we doen. Dat betekent korte lijnen, een informele sfeer en natuurlijk het handen-uit-de-mouwen principe. We hebben bij Horsman een platte organisatie met gelijkwaardigheid en besteden veel aandacht aan gezellige activiteiten. Ons Praathuis met bar leent zich hier uitstekend voor.

Wij werken volgens het Horsman-DNA: Eigenzinnig, Samen, Gewoon, doen, Gezond & Plezier. Eigenzinnigheid betekent dat iedereen zichzelf mag zijn; of dat nu ingetogen of luidruchtig is. Deze eigenzinnigheid verbindt ons en zorgt dat wij samen het beste voor elkaar willen. Wij willen geen woorden, maar daden zien en dit zorgt dat we elke dag een beetje beter worden. Hierbij is een gezonde geest in een gezond lichaam heel belangrijk en daar besteden we genoeg aandacht aan. Je krijgt bij Horsman het vertrouwen en de vrijheid om jouw werkzaamheden op te pakken. Daardoor kun je jezelf goed ontwikkelen en nieuwe uitdagingen aangaan.

Hoofdkantoor

gevestigd in Lisse

80 medewerkers

waarvan 52 uitvoerend

Actief in de regio

Duin- en Bollenstreek, Kennemerland en de Haarlemmermeer

Gemiddelde leeftijd

44 jaar

Verdeling man/vrouw

90% man/10% vrouw

Kom jij mijn werk(plaats) overnemen?

“Vele jaren met trots en toewijding heb ik de rol van Technische Dienst vervuld bij Bouwgroep Horsman & co. Nu ik met pensioen ga, zijn we op zoek naar een geschikte opvolger die mijn taken en werkplaats met dezelfde zorg zal behandelen.

Mijn dagelijkse taken omvatten onder andere het keuren van machines, waarbij ik ervoor zorg dat ze voldoen aan alle eisen. Als het nodig is, voer ik reparaties uit of stuur ik ze op voor verdere inspectie. Ik ben verantwoordelijk voor het beheer van de werkplaats, waar ik ervoor zorg dat alles netjes georganiseerd is en dat alle gereedschappen en benodigdheden op hun plaats zijn.

Een belangrijke eigenschap voor dit werk is: kunnen improviseren en creatief zijn. Bijvoorbeeld als er iets kapot gaat en onderdelen niet meer beschikbaar zijn. Ik vind altijd een manier om de machines weer aan de praat te krijgen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het beheren van de keten, containers en andere faciliteiten op het terrein. Ik zorg ervoor dat alles goed functioneert en voldoet aan de verwachtingen van mijn collega’s. Het bestellen en beheren van gereedschap en materieel valt ook onder mijn verantwoordelijkheid. Ik zorg ervoor dat nieuwe collega’s een compleet gereedschapspakket krijgen en dat er altijd voldoende voorraad is.

Flexibiliteit, kostenbewustzijn en het vermogen om anderen aan te spreken zijn ook belangrijke eigenschappen die nodig zijn voor deze rol.

Uiteraard zal ik je de eerste maanden inwerken en alles leren wat ik weet. Ik geloof sterk in het belang van een goede overdracht van kennis en ervaring, zodat je vol vertrouwen en met een solide basis aan je nieuwe rol kunt beginnen. Samen zorgen we ervoor dat je alle ins en outs van de Technische Dienst leert kennen. Ik kijk ernaar uit om mijn kennis met jou te delen en je te ondersteunen bij je nieuwe uitdaging.

Als jij denkt dat jij degene bent die mijn werkplaats kan overnemen en deze taken met dezelfde toewijding kan uitvoeren, dan nodig ik je van harte uit om te solliciteren.”

Pak die kans!

Solliciteer eenvoudig en snel! Ook van het solliciteren maken we geen hogere wiskunde… 

Sari van der Vlugt – Personeelszaken

logo Bouwgroep Horsman & co

Direct solliciteren!

Serviceformulier


Verzoek tot herstel

Uw woning of bedrijfspand is opgeleverd, hopelijk naar tevredenheid. Als zich desondanks problemen voordoen, kunt u aan de hand van dit serviceformulier een Verzoek tot herstel indienen. Aan dit verzoek zijn een procedure en voorwaarden verbonden.

De procedure stelt onder andere dat Horsman & co er vanuit gaat dat u zelf onderzoek heeft gedaan naar de voor u geldende garanties (via uw oplevermap en/of Woningborg) en dat u er zeker van bent dat uw melding garantiewerk betreft. Daarnaast stellen de voorwaarden dat de meldende partij Horsman & co toestemming verleend om € 95,00 in rekening te brengen indien wordt vastgesteld dat de melding onterecht is gedaan.

Contactgegevens


Nieuwbouwproject

Klacht en/of gebrek

Foto's
Om u beter en sneller van dienst te kunnen zijn, raden wij u dringend aan om hieronder een foto(s) van de klacht/situatie toe te voegen:
- maximaal 3MB per bestand
- maximaal 3 bestanden
- alleen jpg, png en pdf worden ondersteund

Voor akkoord