Westend – Oostereiland

Westend – Oostereiland

Dichtbij het centrum, maar ook bij watersportfaciliteiten aan het Braassemermeer heeft Bouwgroep Horsman & Co 75 nieuwbouw woningen gerealiseerd. Het project bestaat uit 4 twee-onder-één-kap-woningen, 22 hoekwoningen, 23 tussenwoningen, 13 bovenwoningen en 13 benedenwoningen.
Westend
Westend
Alle woningen zijn gelegen aan het water of kijken uit op het water waardoor er een sportieve maar ook landelijke sfeer is gecreëerd op het ‘eiland’ waar de woningen zijn gerealiseerd. De landelijke uitstraling komt mede tot stand door de toepassing van traditioneel metselwerk in combinatie met dieprode of antracieten pannen en houtengevelbekleding. Met de installatie van een warmtepomp en zonnepanelen heeft Bouwgroep Horsman & Co de woningen gasloos opgeleverd.
Westend

Project:

Westend – Oostereiland

Plaats:

Roelofarendsveen

Bedrijfsactiviteit:

woningbouw

Opdrachtgever:

KB Wonen

Oplevering:

2021
Westend

Meer informatie over woningbouw?

Rene Vos
René Vos
Algemeen Directeur

Serviceformulier


Verzoek tot herstel

Uw woning of bedrijfspand is opgeleverd, hopelijk naar tevredenheid. Als zich desondanks problemen voordoen, kunt u aan de hand van dit serviceformulier een Verzoek tot herstel indienen. Aan dit verzoek zijn een procedure en voorwaarden verbonden.

De procedure stelt onder andere dat Horsman & co er vanuit gaat dat u zelf onderzoek heeft gedaan naar de voor u geldende garanties (via uw oplevermap en/of Woningborg) en dat u er zeker van bent dat uw melding garantiewerk betreft. Daarnaast stellen de voorwaarden dat de meldende partij Horsman & co toestemming verleend om € 95,00 in rekening te brengen indien wordt vastgesteld dat de melding onterecht is gedaan.

Contactgegevens


Nieuwbouwproject

Klacht en/of gebrek

Foto's
Om u beter en sneller van dienst te kunnen zijn, raden wij u dringend aan om hieronder een foto(s) van de klacht/situatie toe te voegen:
- maximaal 3MB per bestand
- maximaal 3 bestanden
- alleen jpg, png en pdf worden ondersteund

Voor akkoord