V.V. en T.V. Van Nispen

V.V. en T.V. Van Nispen

Om nieuwbouw in het dorp De Zilk mogelijk te maken zijn de voetbal- en tennisvereniging van Nispen naar de rand van het dorp verplaatst. Bouwgroep Horsman & Co heeft naar een ontwerp van Ontwerpburo Veldhoven en Partners de clubhuizen voor de voetbal- en tennisvereniging van Nispen gerealiseerd.
Utiliteitsbouw VV TV Van Nispen
Utiliteitsbouw VV TV Van Nispen
In overleg met het bestuur, de clubleden en vrijwilligers zijn er twee clubhuizen ontworpen en gerealiseerd met een luxe uitstraling, maar waar het praktische en onderhoudsarme, zowel binnen als buiten, centraal stonden. Door deze aspecten vroegtijdig mee te nemen in het ontwerp, waarbij Bouwgroep Horsman & Co geadviseerd heeft over de duurzaamheid van materialen en bouwkundige details zijn er voor de voetbal- en tennisvereniging in De Zilk twee toekomstbestendig clubhuizen gerealiseerd.
Utiliteitsbouw VV TV Van Nispen

Project:

V.V. en T.V. Van Nispen

Plaats:

De Zilk

Bedrijfsactiviteit:

utiliteitsbouw

Opdrachtgever:

Gemeente Noordwijkerhout

Oplevering:

2014
Utiliteitsbouw VV TV Van Nispen

Meer informatie over utiliteitsbouw?

John Moors
John Moors
Commercieel Directeur

Serviceformulier


Verzoek tot herstel

Uw woning of bedrijfspand is opgeleverd, hopelijk naar tevredenheid. Als zich desondanks problemen voordoen, kunt u aan de hand van dit serviceformulier een Verzoek tot herstel indienen. Aan dit verzoek zijn een procedure en voorwaarden verbonden.

De procedure stelt onder andere dat Horsman & co er vanuit gaat dat u zelf onderzoek heeft gedaan naar de voor u geldende garanties (via uw oplevermap en/of Woningborg) en dat u er zeker van bent dat uw melding garantiewerk betreft. Daarnaast stellen de voorwaarden dat de meldende partij Horsman & co toestemming verleend om € 95,00 in rekening te brengen indien wordt vastgesteld dat de melding onterecht is gedaan.

Contactgegevens


Nieuwbouwproject

Klacht en/of gebrek

Foto's
Om u beter en sneller van dienst te kunnen zijn, raden wij u dringend aan om hieronder een foto(s) van de klacht/situatie toe te voegen:
- maximaal 3MB per bestand
- maximaal 3 bestanden
- alleen jpg, png en pdf worden ondersteund

Voor akkoord