STV

Om plaats te maken voor nieuwbouw is de Sassenheimse tennisvereniging verplaats naar het bestaande sportpark de Roodemolen aan de rand van Sassenheim. Naar een ontwerp van Van Egmond Totaal Architectuur heeft Bouwgroep Horsman & co het nieuwe clubhuis en kleedkamers gerealiseerd.
project Bouwgroep Horsman en co STV Sassenheim utiliteitsbouw
project Bouwgroep Horsman en co STV Sassenheim utiliteitsbouw
In veel gemeentes worden sportfaciliteiten naar de buitengebieden verplaatst om binnen de dorpskern plaatst te maken voor nieuwbouw. Om deze reden is ook de nieuwbouw voor de Sassenheimse tennisvereniging tot stand gekomen en is de vereniging toegevoegd aan een al bestaand sportpark. In goed overleg met het bestuur en de leden is een nieuw clubhuis van 350m2 BVO ontworpen waarbij het gebouw ook volledig voldoet aan de duurzaamheidsambities van de vereniging. Door rekening te houden met de wensen en eisen van de gebruikers heeft Bouwgroep Horsman & co met al haar kennis en ervaring dit project succesvol kunnen voltooien. Hierdoor is bij de Sassenheimse tennisvereniging de komende jaren Alles voor elkaar.
project Bouwgroep Horsman en co STV Sassenheim utiliteitsbouw

Project:

STV

Plaats:

Sassenheim

Bedrijfsactiviteit:

utiliteitsbouw

Opdrachtgever:

Sassenheimse Tennis Vereniging

Oplevering:

2018
project Bouwgroep Horsman en co STV Sassenheim utiliteitsbouw

Meer informatie over utiliteitsbouw?

John Moors
John Moors
Commercieel Directeur

Serviceformulier


Verzoek tot herstel

Uw woning of bedrijfspand is opgeleverd, hopelijk naar tevredenheid. Als zich desondanks problemen voordoen, kunt u aan de hand van dit serviceformulier een Verzoek tot herstel indienen. Aan dit verzoek zijn een procedure en voorwaarden verbonden.

De procedure stelt onder andere dat Horsman & co er vanuit gaat dat u zelf onderzoek heeft gedaan naar de voor u geldende garanties (via uw oplevermap en/of Woningborg) en dat u er zeker van bent dat uw melding garantiewerk betreft. Daarnaast stellen de voorwaarden dat de meldende partij Horsman & co toestemming verleend om € 95,00 in rekening te brengen indien wordt vastgesteld dat de melding onterecht is gedaan.

Contactgegevens


Nieuwbouwproject

Klacht en/of gebrek

Foto's
Om u beter en sneller van dienst te kunnen zijn, raden wij u dringend aan om hieronder een foto(s) van de klacht/situatie toe te voegen:
- maximaal 3MB per bestand
- maximaal 3 bestanden
- alleen jpg, png en pdf worden ondersteund

Voor akkoord