Spieringhof

Binnen de bestaande dorpskern en rondom omsloten met bestaande bebouwing heeft Bouwgroep Horsman & co 26 karakteristieke woningen gerealiseerd. Mede door deze bijzondere uitstraling en architectuur sluiten de woningen naadloos aan op de bestaande bebouwing.
Bouwgroep Horsman en co Spieringhof Vijfhuizen
Bouwgroep Horsman en co Spieringhof Vijfhuizen
Het nieuwbouwproject Spieringhof, bestaande uit twee-onder-een-kap woningen, rijwoningen en een vrijstaande woning zijn binnen de bestaande dorpskern van Vijfhuizen gebouwd. Voorafgaand en gedurende de realisatie is er nauw contact en overleg geweest met de dorpsvereniging en omwonende om tot een goed resultaat te komen van dit binnendorpse bouwproject waarbij Alles voor elkaar is. Door de toepassing van verschillende gevelafwerkingen: steenstrips, stukadoorswerk, gevelbekleding en de uitvoering van rietgedekte daken is er op dit voormalig braakliggende terrein, op een inbreilocatie waar vele partijen gepoogd hebben tot een invulling te komen een eigentijdse woonwijk ontstaan die naadloos aansluit op de omliggende architectuur.
Bouwgroep Horsman en co Spieringhof Vijfhuizen

Project:

Spieringhof

Plaats:

Vijfhuizen

Bedrijfsactiviteit:

woningbouw

Opdrachtgever:

Zuidhofverbeek Projectontwikkeling

Oplevering:

2018
Bouwgroep Horsman en co Spieringhof Vijfhuizen

Meer informatie over woningbouw?

Rene Vos
René Vos
Algemeen Directeur

Serviceformulier


Verzoek tot herstel

Uw woning of bedrijfspand is opgeleverd, hopelijk naar tevredenheid. Als zich desondanks problemen voordoen, kunt u aan de hand van dit serviceformulier een Verzoek tot herstel indienen. Aan dit verzoek zijn een procedure en voorwaarden verbonden.

De procedure stelt onder andere dat Horsman & co er vanuit gaat dat u zelf onderzoek heeft gedaan naar de voor u geldende garanties (via uw oplevermap en/of Woningborg) en dat u er zeker van bent dat uw melding garantiewerk betreft. Daarnaast stellen de voorwaarden dat de meldende partij Horsman & co toestemming verleend om € 95,00 in rekening te brengen indien wordt vastgesteld dat de melding onterecht is gedaan.

Contactgegevens


Nieuwbouwproject

Klacht en/of gebrek

Foto's
Om u beter en sneller van dienst te kunnen zijn, raden wij u dringend aan om hieronder een foto(s) van de klacht/situatie toe te voegen:
- maximaal 3MB per bestand
- maximaal 3 bestanden
- alleen jpg, png en pdf worden ondersteund

Voor akkoord