SpaarneKroon

In het centrum van Haarlem, gelegen aan het Spaarne, heeft Bouwgroep Horsman & co 4 voormalig pakhuizen opnieuw opgebouwd tot 6 luxe appartementen. Waarbij een gevel met monumentale status gehandhaafd is gebleven en de overige gevels opgebouwd zijn met originele ornamenten en raampartijen.
ontwikkeling SpaarneKroon Haarlem project Bouwgroep Horsman en co Lisse
ontwikkeling SpaarneKroon Haarlem project Bouwgroep Horsman en co Lisse
Op een van de markantste punten in Haarlem, in een historische bocht aan het Spaarne, waar wonen en horeca samen komen zijn door Bouwgroep Horsman & co 6 luxe appartementen gerealiseerd. Voorafgaand aan de bouw zijn 4 voormalig pakhuizen tussen bestaande bebouwing gesloopt waarbij een van de 4 monumentale voorgevels gehandhaafd is gebleven. Naast de gehandhaafde monumentale gevel zijn overige gevels met originele ornamenten en oorspronkelijke details en detaillering weer opgebouwd zodat deze passen bij het stadsaanzicht en de historische omgeving. Achter deze gevels zijn de 6 luxe appartementen van ca. 200m2 weer opgebouwd, het parkeren is ondergebracht in de plint op maaiveldniveau. Gedurende de bouw is deze parkeerlaag gebruikt als bouwplaats door de parkeerlaag in te zetten als bouwplaats en goederen opslag is op deze centrum locatie de overlast tot een minimum beperkt gebleven voor omwonende.
ontwikkeling SpaarneKroon Haarlem project Bouwgroep Horsman en co Lisse

Project:

SpaarneKroon

Plaats:

Haarlem

Bedrijfsactiviteit:

woningbouw

Opdrachtgever:

VVE SpaarneKroon

Oplevering:

2019
ontwikkeling SpaarneKroon Haarlem project Bouwgroep Horsman en co Lisse

Meer informatie over woningbouw?

Rene Vos
René Vos
Algemeen Directeur

Serviceformulier


Verzoek tot herstel

Uw woning of bedrijfspand is opgeleverd, hopelijk naar tevredenheid. Als zich desondanks problemen voordoen, kunt u aan de hand van dit serviceformulier een Verzoek tot herstel indienen. Aan dit verzoek zijn een procedure en voorwaarden verbonden.

De procedure stelt onder andere dat Horsman & co er vanuit gaat dat u zelf onderzoek heeft gedaan naar de voor u geldende garanties (via uw oplevermap en/of Woningborg) en dat u er zeker van bent dat uw melding garantiewerk betreft. Daarnaast stellen de voorwaarden dat de meldende partij Horsman & co toestemming verleend om € 95,00 in rekening te brengen indien wordt vastgesteld dat de melding onterecht is gedaan.

Contactgegevens


Nieuwbouwproject

Klacht en/of gebrek

Foto's
Om u beter en sneller van dienst te kunnen zijn, raden wij u dringend aan om hieronder een foto(s) van de klacht/situatie toe te voegen:
- maximaal 3MB per bestand
- maximaal 3 bestanden
- alleen jpg, png en pdf worden ondersteund

Voor akkoord