Schoterweg

Aan de Schoterweg te Haarlem heeft de Bouwgroep Horsman & co 6 huurappartementen en een commerciële plint gerealiseerd. Op de binnenstedelijk gelegen locatie tussen bestaande bebouwing is er met oog voor de omliggende bebouwing en uitstralingen een nieuw bouwwerk tot stand gekomen.
Bouwgroep Horsman & co project Schoterweg Haarlem
Bouwgroep Horsman & co project Schoterweg Haarlem
Op de voormalige locatie van een bakker aan het begin van de winkelstraat Schoterweg zijn door Bouwgroep Horsman & co 6 huurappartementen en een commerciële plint gerealiseerd. Door de samenwerking met de gemeentelijke instanties is op dit karakteristieke punt in Haarlem een bouwwerk ontstaan wat naadloos aansluit op de omliggende historische bebouwing. Door de complexiteit van de locatie van het bouwproject en het niet beschikbaar zijn van een bouwplaats bij binnenstedelijke projecten is op dit scharnierpunt waar bedrijven en wonen samen komen samengewerkt met omwonende om de overlast tot een minimum te beperken. Gedurende de sloopfase is er chirurgisch te werk gegaan en tijdens het bouwtraject is blijvend gecommuniceerd met omwonende.
Bouwgroep Horsman & co project Schoterweg Haarlem

Project:

Schoterweg

Plaats:

Haarlem

Bedrijfsactiviteit:

woningbouw

Opdrachtgever:

Van der Kooij

Oplevering:

2020
Bouwgroep Horsman & co project Schoterweg Haarlem

Meer informatie over woningbouw?

Rene Vos
René Vos
Algemeen Directeur

Serviceformulier


Verzoek tot herstel

Uw woning of bedrijfspand is opgeleverd, hopelijk naar tevredenheid. Als zich desondanks problemen voordoen, kunt u aan de hand van dit serviceformulier een Verzoek tot herstel indienen. Aan dit verzoek zijn een procedure en voorwaarden verbonden.

De procedure stelt onder andere dat Horsman & co er vanuit gaat dat u zelf onderzoek heeft gedaan naar de voor u geldende garanties (via uw oplevermap en/of Woningborg) en dat u er zeker van bent dat uw melding garantiewerk betreft. Daarnaast stellen de voorwaarden dat de meldende partij Horsman & co toestemming verleend om € 95,00 in rekening te brengen indien wordt vastgesteld dat de melding onterecht is gedaan.

Contactgegevens


Nieuwbouwproject

Klacht en/of gebrek

Foto's
Om u beter en sneller van dienst te kunnen zijn, raden wij u dringend aan om hieronder een foto(s) van de klacht/situatie toe te voegen:
- maximaal 3MB per bestand
- maximaal 3 bestanden
- alleen jpg, png en pdf worden ondersteund

Voor akkoord