Quirina Hoeve

Aan de rand van de Haarlemmermeer gelegen aan de ringvaart heeft Bouwgroep Horsman & co 11 luxe woningen ontwikkeld en gerealiseerd. Het project bestaande uit vijf vrijstaande en zes twee-onder-een-kapwoningen zijn geïnspireerd op een boerenhoeve waarbij verschillende gebouwen een geheel vormen.
Bouwgroep Horsman & co project Quirina Hoeve Haarlemmermeer
Bouwgroep Horsman & co project Quirina Hoeve Haarlemmermeer
Project Quirina Hoeve bestond uit de ontwikkeling en realisatie van 11 luxe woningen gelegen aan de rand van de Ringvaart en tegen een recreatie- en natuurpark aan, maakt dit een bijzondere ontwikkel locatie en de uiteindelijke realisatie van vijf vrijstaande en zes twee-onder-een-kapwoningen. Door een harmonieuze samenwerking met de gemeente Haarlemmermeer gedurende het ontwikkelings- en bouwproces is naar een ontwerp van Enzo architecten, waarbij nadrukkelijk is gekeken naar de landschappelijkheid van de ligging, op een locatie waar verder geen lintbebouwing mogelijk is een eigentijdse ‘Hoeve’ gerealiseerd.
Bouwgroep Horsman & co project Quirina Hoeve Haarlemmermeer

Project:

Quirina Hoeve

Plaats:

Lisserbroek

Bedrijfsactiviteit:

woningbouw

Opdrachtgever:

Horsman & co Vastgoed

Oplevering:

2020
Bouwgroep Horsman & co project Quirina Hoeve Haarlemmermeer

Meer informatie over woningbouw?

Rene Vos
René Vos
Algemeen Directeur

Serviceformulier


Verzoek tot herstel

Uw woning of bedrijfspand is opgeleverd, hopelijk naar tevredenheid. Als zich desondanks problemen voordoen, kunt u aan de hand van dit serviceformulier een Verzoek tot herstel indienen. Aan dit verzoek zijn een procedure en voorwaarden verbonden.

De procedure stelt onder andere dat Horsman & co er vanuit gaat dat u zelf onderzoek heeft gedaan naar de voor u geldende garanties (via uw oplevermap en/of Woningborg) en dat u er zeker van bent dat uw melding garantiewerk betreft. Daarnaast stellen de voorwaarden dat de meldende partij Horsman & co toestemming verleend om € 95,00 in rekening te brengen indien wordt vastgesteld dat de melding onterecht is gedaan.

Contactgegevens


Nieuwbouwproject

Klacht en/of gebrek

Foto's
Om u beter en sneller van dienst te kunnen zijn, raden wij u dringend aan om hieronder een foto(s) van de klacht/situatie toe te voegen:
- maximaal 3MB per bestand
- maximaal 3 bestanden
- alleen jpg, png en pdf worden ondersteund

Voor akkoord