Mariengaerde

In opdracht van projectontwikkelaar WESTPLAN Investors heeft Bouwgroep Horsman & co het voormalig Seminariegebouw op het Mariënhaven complex in Warmond gerevitaliseerd tot 107 huurappartementen en gemeenschapsruimtes waarbij de cultuurhistorische waarde behouden is gebleven.
Bouwgroep Horsman & co project Mariengaerde Warmond
Bouwgroep Horsman & co project Mariengaerde Warmond
Project Mariëngaerde bestond uit het realiseren van 107 appartementen en gemeenschapsruimtes waarbij de cultuurhistorische waarde van het gebouw behouden zouden blijven. Alle niet-historische bijgebouwen aan de achterzijde van het hoofdgebouw zijn gesloopt om zo, de oorspronkelijke uitstraling en vorm van het gebouw terug te krijgen. Alle nieuw op te bouwen gevels en historische details zijn teruggebracht in de oude stijl of intact gelaten. Ongeveer 70 procent van de nieuwe appartementen konden door Van Egmond Totaal Architectuur ontworpen worden binnen de bestaande bouwmuren. Op de kapverdieping zijn de houten spanten in het zicht gebleven waardoor er bijzondere appartementen zijn gecreëerd. Ook zijn nieuwe gevelkozijnen en dakkapellen exact nagemaakt in de oorspronkelijk stijl.
Bouwgroep Horsman & co project Mariengaerde Warmond

Project:

Mariengaerde

Plaats:

Warmond

Bedrijfsactiviteit:

onderhoud

Opdrachtgever:

WESTPLAN Investors

Oplevering:

2020
Bouwgroep Horsman & co project Mariengaerde Warmond

Meer informatie over onderhoud?

Tom van der Vlugt
Tom van der Vlugt
Manager Onderhoud

Serviceformulier


Verzoek tot herstel

Uw woning of bedrijfspand is opgeleverd, hopelijk naar tevredenheid. Als zich desondanks problemen voordoen, kunt u aan de hand van dit serviceformulier een Verzoek tot herstel indienen. Aan dit verzoek zijn een procedure en voorwaarden verbonden.

De procedure stelt onder andere dat Horsman & co er vanuit gaat dat u zelf onderzoek heeft gedaan naar de voor u geldende garanties (via uw oplevermap en/of Woningborg) en dat u er zeker van bent dat uw melding garantiewerk betreft. Daarnaast stellen de voorwaarden dat de meldende partij Horsman & co toestemming verleend om € 95,00 in rekening te brengen indien wordt vastgesteld dat de melding onterecht is gedaan.

Contactgegevens


Nieuwbouwproject

Klacht en/of gebrek

Foto's
Om u beter en sneller van dienst te kunnen zijn, raden wij u dringend aan om hieronder een foto(s) van de klacht/situatie toe te voegen:
- maximaal 3MB per bestand
- maximaal 3 bestanden
- alleen jpg, png en pdf worden ondersteund

Voor akkoord