Laurier

Naar een ontwerp van Van Egmond Totaal Architectuur heeft Bouwgroep Horsman & co op de locatie van het voormalig gemeentehuis van Warmond 10 exclusieve appartementen gerealiseerd. Door de monumentale afwerking tezamen met de parkachtige siertuin maken Laurier tot een statig pand.
project Laurier Warmond Bouwgroep Horsman en co
project Laurier Warmond Bouwgroep Horsman en co
Gelegen aan de doorgaande route door Warmond tegenover een 17eeuws oude hoeve en Landhuis zijn door Bouwgroep Horsman & co 10 exclusieve appartementen gerealiseerd die allen beschikken over een riante buitenruimte. Onder het statige pand bevind zich de parkeerkelder waardoor parkeren geheel aan het zicht onttrokken wordt en het pand de uitstraling krijgt die het verdiend. Zowel in- en exterieur zijn van bijzonder hoog afwerkingsniveau, voor de uitstraling is bewust gekozen voor een klassiek symmetrisch aanzicht waardoor het gebouw een is geworden met de omliggende bebouwing maar toch een historiserend aanzicht heeft gekregen.
project Laurier Warmond Bouwgroep Horsman en co

Project:

Laurier

Plaats:

Warmond

Bedrijfsactiviteit:

woningbouw

Opdrachtgever:

HBB Groep

Oplevering:

2018
project Laurier Warmond Bouwgroep Horsman en co

Meer informatie over woningbouw?

Rene Vos
René Vos
Algemeen Directeur

Serviceformulier


Verzoek tot herstel

Uw woning of bedrijfspand is opgeleverd, hopelijk naar tevredenheid. Als zich desondanks problemen voordoen, kunt u aan de hand van dit serviceformulier een Verzoek tot herstel indienen. Aan dit verzoek zijn een procedure en voorwaarden verbonden.

De procedure stelt onder andere dat Horsman & co er vanuit gaat dat u zelf onderzoek heeft gedaan naar de voor u geldende garanties (via uw oplevermap en/of Woningborg) en dat u er zeker van bent dat uw melding garantiewerk betreft. Daarnaast stellen de voorwaarden dat de meldende partij Horsman & co toestemming verleend om € 95,00 in rekening te brengen indien wordt vastgesteld dat de melding onterecht is gedaan.

Contactgegevens


Nieuwbouwproject

Klacht en/of gebrek

Foto's
Om u beter en sneller van dienst te kunnen zijn, raden wij u dringend aan om hieronder een foto(s) van de klacht/situatie toe te voegen:
- maximaal 3MB per bestand
- maximaal 3 bestanden
- alleen jpg, png en pdf worden ondersteund

Voor akkoord