Kapel Mariengaerde

Kapel Mariengaerde

In navolging op de revitalisatie van het voormalig Seminariegebouw op het Marienhaven complex (Mariengaerde) heeft Bouwgroep Horsman & co in opdracht van projectontwikkelaar Westplan Investors het achterliggende kapel gerenoveerd.
Mariengaerde
Mariengaerde
Project Kapel Mariengaerde bestond uit het herstellen en schilderen van de wanden en plafonds. Daarnaast is de vloer van het kapel gerestaureerd waarbij de cultuurhistorische waarde van het gebouw behouden zijn gebleven. Het kapel is ingericht als ontmoetingsruimte voor de bewoners van Mariengaerde waarvoor de benodigde installaties zijn aangebracht.
Mariengaerde

Project:

Kapel Mariengaerde

Plaats:

Warmond

Bedrijfsactiviteit:

onderhoud

Opdrachtgever:

Westplan Investors

Oplevering:

2021
Mariengaerde

Meer informatie over onderhoud?

Tom van der Vlugt
Tom van der Vlugt
Manager Onderhoud

Serviceformulier


Verzoek tot herstel

Uw woning of bedrijfspand is opgeleverd, hopelijk naar tevredenheid. Als zich desondanks problemen voordoen, kunt u aan de hand van dit serviceformulier een Verzoek tot herstel indienen. Aan dit verzoek zijn een procedure en voorwaarden verbonden.

De procedure stelt onder andere dat Horsman & co er vanuit gaat dat u zelf onderzoek heeft gedaan naar de voor u geldende garanties (via uw oplevermap en/of Woningborg) en dat u er zeker van bent dat uw melding garantiewerk betreft. Daarnaast stellen de voorwaarden dat de meldende partij Horsman & co toestemming verleend om € 95,00 in rekening te brengen indien wordt vastgesteld dat de melding onterecht is gedaan.

Contactgegevens


Nieuwbouwproject

Klacht en/of gebrek

Foto's
Om u beter en sneller van dienst te kunnen zijn, raden wij u dringend aan om hieronder een foto(s) van de klacht/situatie toe te voegen:
- maximaal 3MB per bestand
- maximaal 3 bestanden
- alleen jpg, png en pdf worden ondersteund

Voor akkoord