Het Spectrum

In opdracht van de gemeente Haarlemmermeer heeft Bouwgroep Horsman & co de sporthal ‘Het Spectrum’ in de gemeente Hoofddorp gerenoveerd. Het voormalige zwembad is gesloopt en de sporthal voldoet weer aan de geldende bouwkundige regelgevingen en wensen van de belanghebbende sportclubs.
project onderhoud Het Spectrum Hoofddorp Bouwgroep Horsman en co
project onderhoud Het Spectrum Hoofddorp Bouwgroep Horsman en co
Na de voltooiing van het Sportcomplex Koning Willem-Alexander in de gemeente Hoofddorp was het zwembad van Het Spectrum overtollig geworden. Door de omliggende sportclubs en scholen was er op de bestaande locatie nog wel vraag naar een standalone sportaccommodatie in de buurt. Bouwgroep Horsman & co is erin geslaagd de verouderde sporthal te renoveren en hierbij oog te hebben voor circulariteit. De oude houten sportvloer is hergebruikt in de kantine en entree waarmee een eigen identiteit is gegeven aan het complex. Daarnaast is de sporthal voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp om ook de komende jaren toekomstbestendig te zijn zodat ook belanghebbende sportclubs de komende jaren Alles voor elkaar is. Gedurende de renovatie van het sportcomplex zijn er veel besprekingen met de gemeente, sportclubs en scholen geweest. Binnen deze veelal complexe overleg structuren heeft Bouwgroep Horsman & co de 2.450 m2 grote sporthal tot ieder zijn wensen en eisen kunnen opleveren.
project onderhoud Het Spectrum Hoofddorp Bouwgroep Horsman en co

Project:

Het Spectrum

Plaats:

Hoofddorp

Bedrijfsactiviteit:

onderhoud

Opdrachtgever:

gemeente Haarlemmermeer

Oplevering:

2019

Meer informatie over onderhoud?

Tom van der Vlugt
Tom van der Vlugt
Manager Onderhoud

Serviceformulier


Verzoek tot herstel

Uw woning of bedrijfspand is opgeleverd, hopelijk naar tevredenheid. Als zich desondanks problemen voordoen, kunt u aan de hand van dit serviceformulier een Verzoek tot herstel indienen. Aan dit verzoek zijn een procedure en voorwaarden verbonden.

De procedure stelt onder andere dat Horsman & co er vanuit gaat dat u zelf onderzoek heeft gedaan naar de voor u geldende garanties (via uw oplevermap en/of Woningborg) en dat u er zeker van bent dat uw melding garantiewerk betreft. Daarnaast stellen de voorwaarden dat de meldende partij Horsman & co toestemming verleend om € 95,00 in rekening te brengen indien wordt vastgesteld dat de melding onterecht is gedaan.

Contactgegevens


Nieuwbouwproject

Klacht en/of gebrek

Foto's
Om u beter en sneller van dienst te kunnen zijn, raden wij u dringend aan om hieronder een foto(s) van de klacht/situatie toe te voegen:
- maximaal 3MB per bestand
- maximaal 3 bestanden
- alleen jpg, png en pdf worden ondersteund

Voor akkoord