Floralis Theater

Floralis Theater

In de dorpskern van Lisse heeft Bouwgroep Horsman & co in het voormalige veilinggebouw van de CNB, de Coöperatieve Nederlandse Bloemencentrale, een culturele ontmoetingsplek gerealiseerd. Het voormalig veilinggebouw uit 1920 doet nu dienst als theater, bioscoop, repetitieruimte en grand café.
Floralis Lisse
Floralis Lisse
In opdracht van de gemeente Lisse heeft Bouwgroep Horsman&Co een multi-inzetbaar huis van cultuur gerealiseerd. In het voormalig veilinggebouw van de CNB is de bestaande veilingzaal, de zogenoemde Mijnzaal, aan de voorkant van het gebouw omgebouwd tot theater- en filmzaal met 251 zitplaatsen. Achter het bestaande gebouw is nieuwbouw gerealiseerd. In de nieuwbouw achter de omgebouwde veilingzaal bevinden zich nu de installaties, kantoren, meerdere sanitaire ruimtes en de oefen- en repetitieruimtes. Met de oplevering van dit huis van cultuur is in de gemeente Lisse op het gebied van cultuur ‘Alles voor elkaar’.
Floralis LIsse

Project:

Floralis Theater

Plaats:

Lisse

Bedrijfsactiviteit:

utiliteitsbouw

Opdrachtgever:

Gemeente Lisse

Oplevering:

2015

Meer informatie over utiliteitsbouw?

John Moors
John Moors
Commercieel Directeur

Serviceformulier


Verzoek tot herstel

Uw woning of bedrijfspand is opgeleverd, hopelijk naar tevredenheid. Als zich desondanks problemen voordoen, kunt u aan de hand van dit serviceformulier een Verzoek tot herstel indienen. Aan dit verzoek zijn een procedure en voorwaarden verbonden.

De procedure stelt onder andere dat Horsman & co er vanuit gaat dat u zelf onderzoek heeft gedaan naar de voor u geldende garanties (via uw oplevermap en/of Woningborg) en dat u er zeker van bent dat uw melding garantiewerk betreft. Daarnaast stellen de voorwaarden dat de meldende partij Horsman & co toestemming verleend om € 95,00 in rekening te brengen indien wordt vastgesteld dat de melding onterecht is gedaan.

Contactgegevens


Nieuwbouwproject

Klacht en/of gebrek

Foto's
Om u beter en sneller van dienst te kunnen zijn, raden wij u dringend aan om hieronder een foto(s) van de klacht/situatie toe te voegen:
- maximaal 3MB per bestand
- maximaal 3 bestanden
- alleen jpg, png en pdf worden ondersteund

Voor akkoord