Enthoven

Aan de rand van de dorpskern Zwaanshoek op de locatie van een voormalig eierverwerkersbedrijf heeft Bouwgroep Horsman & co 27 woningen ontwikkeld en gerealiseerd, variërend van twee-onder-één kapwoningen tot rijwoningen. Door het toepassen van verschillende soorten metselwerk, bloemkozijnen en Franse balkons is er een eigentijdse nieuwe woonwijk on
Bouwgroep Horsman & co project Enthoven Zwaanshoek
Het project Enthoven te Zwaanshoek dat zich bevind op de locatie van een voormalig eierverwerkingsbedrijf is een project uit de eigen ontwikkeling van Bouwgroep Horsman & co. De ontwikkeling van 5 stuks twee-onder-één kapwoningen, 2 stuks drie-onder-één kapwoningen en 2 blokken rijwoningen zijn bezwaarloos in procedure gegaan en is een opmaat naar meerdere fases aan de zuidelijke rand van Zwaanshoek. Naar een ontwerp van Enzo Architecten zijn deze nieuwbouw woningen tot stand gekomen en is er door het toepassen van een grote verscheidenheid in gevelafwerkingen, dakrichtingen, dakkapellen en Franse balkons een eigentijdse uitstraling gegeven aan deze nieuwe woonwijk.

Project:

Enthoven

Plaats:

Zwaanshoek

Bedrijfsactiviteit:

woningbouw

Opdrachtgever:

Horsman & co Vastgoed

Oplevering:

2019
Bouwgroep Horsman & co project Enthoven Zwaanshoek

Meer informatie over woningbouw?

Rene Vos
René Vos
Algemeen Directeur

Serviceformulier


Verzoek tot herstel

Uw woning of bedrijfspand is opgeleverd, hopelijk naar tevredenheid. Als zich desondanks problemen voordoen, kunt u aan de hand van dit serviceformulier een Verzoek tot herstel indienen. Aan dit verzoek zijn een procedure en voorwaarden verbonden.

De procedure stelt onder andere dat Horsman & co er vanuit gaat dat u zelf onderzoek heeft gedaan naar de voor u geldende garanties (via uw oplevermap en/of Woningborg) en dat u er zeker van bent dat uw melding garantiewerk betreft. Daarnaast stellen de voorwaarden dat de meldende partij Horsman & co toestemming verleend om € 95,00 in rekening te brengen indien wordt vastgesteld dat de melding onterecht is gedaan.

Contactgegevens


Nieuwbouwproject

Klacht en/of gebrek

Foto's
Om u beter en sneller van dienst te kunnen zijn, raden wij u dringend aan om hieronder een foto(s) van de klacht/situatie toe te voegen:
- maximaal 3MB per bestand
- maximaal 3 bestanden
- alleen jpg, png en pdf worden ondersteund

Voor akkoord