De Harmonie

Vlakbij het stadscentrum en winkelcentrum De Baronie en op een steenworp afstand van de Rijnhaven en cultureel plein De Werf heeft Bouwgroep Horsman & Co 110 appartementen, bestaande uit negen riante penthouses, één grondgebonde woning en 100 appartementen gerealiseerd, in de fraaie gebouwen Andriessen, Beethoven en Chopin.
Harmonie
Harmonie
Karakteristiek voor het ontwerp zijn de ruime balkons welke zich in- en uitwendig manifesteren. De uitwendige balkons kenmerken zich door toepassing van decoratieve stalen hoekkolommen waardoor ze een sterk architectonisch accent vormen. De sprekende rode en crèmekleurige baksteen in de gevel en de daarbij toegepaste metselwerkdetails geven de gevels een zekere verfijndheid. Ook de afscherming van de op maaiveld gesitueerde stallingsgarage, de hierop gesitueerde daktuin en de drie entreezones spreken tot de verbeelding.
Harmonie

Project:

De Harmonie

Plaats:

Alphen aan den Rijn

Bedrijfsactiviteit:

woningbouw

Opdrachtgever:

Steevast Beheermaatschappij

Oplevering:

2022
Harmonie

Meer informatie over woningbouw?

Rene Vos
René Vos
Algemeen Directeur

Serviceformulier


Verzoek tot herstel

Uw woning of bedrijfspand is opgeleverd, hopelijk naar tevredenheid. Als zich desondanks problemen voordoen, kunt u aan de hand van dit serviceformulier een Verzoek tot herstel indienen. Aan dit verzoek zijn een procedure en voorwaarden verbonden.

De procedure stelt onder andere dat Horsman & co er vanuit gaat dat u zelf onderzoek heeft gedaan naar de voor u geldende garanties (via uw oplevermap en/of Woningborg) en dat u er zeker van bent dat uw melding garantiewerk betreft. Daarnaast stellen de voorwaarden dat de meldende partij Horsman & co toestemming verleend om € 95,00 in rekening te brengen indien wordt vastgesteld dat de melding onterecht is gedaan.

Contactgegevens


Nieuwbouwproject

Klacht en/of gebrek

Foto's
Om u beter en sneller van dienst te kunnen zijn, raden wij u dringend aan om hieronder een foto(s) van de klacht/situatie toe te voegen:
- maximaal 3MB per bestand
- maximaal 3 bestanden
- alleen jpg, png en pdf worden ondersteund

Voor akkoord