Projecten

Westend

woningbouw

Westend – Oostereiland

Dichtbij het centrum, maar ook bij watersportfaciliteiten aan het Braassemermeer heeft Bouwgroep Horsman & Co 75 nieuwbouw woningen gerealiseerd. Het project bestaat uit 4 twee-onder-één-kap-woningen, 22 hoekwoningen, 23 tussenwoningen, 13 bovenwoningen en 13 benedenwoningen.
Harmonie

woningbouw

De Harmonie

Vlakbij het stadscentrum en winkelcentrum De Baronie en op een steenworp afstand van de Rijnhaven en cultureel plein De Werf heeft Bouwgroep Horsman & Co 110 appartementen, bestaande uit negen riante penthouses, één grondgebonde woning en 100 appartementen gerealiseerd, in de fraaie gebouwen Andriessen, Beethoven en Chopin.
Mariengaerde

onderhoud

Kapel Mariengaerde

In navolging op de revitalisatie van het voormalig Seminariegebouw op het Marienhaven complex (Mariengaerde) heeft Bouwgroep Horsman & co in opdracht van projectontwikkelaar Westplan Investors het achterliggende kapel gerenoveerd.
Bouwgroep Horsman & co project Mariengaerde Warmond

onderhoud

Mariengaerde

In opdracht van projectontwikkelaar WESTPLAN Investors heeft Bouwgroep Horsman & co het voormalig Seminariegebouw op het Mariënhaven complex in Warmond gerevitaliseerd tot 107 huurappartementen en gemeenschapsruimtes waarbij de cultuurhistorische waarde behouden is gebleven.
Bouwgroep Horsman & co project Quirina Hoeve Haarlemmermeer

woningbouw

Quirina Hoeve

Aan de rand van de Haarlemmermeer gelegen aan de ringvaart heeft Bouwgroep Horsman & co 11 luxe woningen ontwikkeld en gerealiseerd. Het project bestaande uit vijf vrijstaande en zes twee-onder-een-kapwoningen zijn geïnspireerd op een boerenhoeve waarbij verschillende gebouwen een geheel vormen.
Bouwgroep Horsman & co project Schoterweg Haarlem

woningbouw

Schoterweg

Aan de Schoterweg te Haarlem heeft de Bouwgroep Horsman & co 6 huurappartementen en een commerciële plint gerealiseerd. Op de binnenstedelijk gelegen locatie tussen bestaande bebouwing is er met oog voor de omliggende bebouwing en uitstralingen een nieuw bouwwerk tot stand gekomen.
project onderhoud Het Spectrum Hoofddorp Bouwgroep Horsman en co

onderhoud

Het Spectrum

In opdracht van de gemeente Haarlemmermeer heeft Bouwgroep Horsman & co de sporthal ‘Het Spectrum’ in de gemeente Hoofddorp gerenoveerd. Het voormalige zwembad is gesloopt en de sporthal voldoet weer aan de geldende bouwkundige regelgevingen en wensen van de belanghebbende sportclubs.
ontwikkeling SpaarneKroon Haarlem project Bouwgroep Horsman en co Lisse

woningbouw

SpaarneKroon

In het centrum van Haarlem, gelegen aan het Spaarne, heeft Bouwgroep Horsman & co 4 voormalig pakhuizen opnieuw opgebouwd tot 6 luxe appartementen. Waarbij een gevel met monumentale status gehandhaafd is gebleven en de overige gevels opgebouwd zijn met originele ornamenten en raampartijen.

woningbouw

Enthoven

Aan de rand van de dorpskern Zwaanshoek op de locatie van een voormalig eierverwerkersbedrijf heeft Bouwgroep Horsman & co 27 woningen ontwikkeld en gerealiseerd, variërend van twee-onder-één kapwoningen tot rijwoningen. Door het toepassen van verschillende soorten metselwerk, bloemkozijnen en Franse balkons is er een eigentijdse nieuwe woonwijk on
project Bouwgroep Horsman en co STV Sassenheim utiliteitsbouw

utiliteitsbouw

STV

Om plaats te maken voor nieuwbouw is de Sassenheimse tennisvereniging verplaats naar het bestaande sportpark de Roodemolen aan de rand van Sassenheim. Naar een ontwerp van Van Egmond Totaal Architectuur heeft Bouwgroep Horsman & co het nieuwe clubhuis en kleedkamers gerealiseerd.
Bouwgroep Horsman en co Spieringhof Vijfhuizen

woningbouw

Spieringhof

Binnen de bestaande dorpskern en rondom omsloten met bestaande bebouwing heeft Bouwgroep Horsman & co 26 karakteristieke woningen gerealiseerd. Mede door deze bijzondere uitstraling en architectuur sluiten de woningen naadloos aan op de bestaande bebouwing.
project Laurier Warmond Bouwgroep Horsman en co

woningbouw

Laurier

Naar een ontwerp van Van Egmond Totaal Architectuur heeft Bouwgroep Horsman & co op de locatie van het voormalig gemeentehuis van Warmond 10 exclusieve appartementen gerealiseerd. Door de monumentale afwerking tezamen met de parkachtige siertuin maken Laurier tot een statig pand.

Serviceformulier


Verzoek tot herstel

Uw woning of bedrijfspand is opgeleverd, hopelijk naar tevredenheid. Als zich desondanks problemen voordoen, kunt u aan de hand van dit serviceformulier een Verzoek tot herstel indienen. Aan dit verzoek zijn een procedure en voorwaarden verbonden.

De procedure stelt onder andere dat Horsman & co er vanuit gaat dat u zelf onderzoek heeft gedaan naar de voor u geldende garanties (via uw oplevermap en/of Woningborg) en dat u er zeker van bent dat uw melding garantiewerk betreft. Daarnaast stellen de voorwaarden dat de meldende partij Horsman & co toestemming verleend om € 95,00 in rekening te brengen indien wordt vastgesteld dat de melding onterecht is gedaan.

Contactgegevens


Nieuwbouwproject

Klacht en/of gebrek

Foto's
Om u beter en sneller van dienst te kunnen zijn, raden wij u dringend aan om hieronder een foto(s) van de klacht/situatie toe te voegen:
- maximaal 3MB per bestand
- maximaal 3 bestanden
- alleen jpg, png en pdf worden ondersteund

Voor akkoord