Circulair West

Circulair West Bouwgroep Horsman

Duurzaamheid

Horsman & co sluit zich aan bij Circulair West

Met trots kondigen we aan dat ook Bouwgroep Horsman & co zich heeft aangesloten bij Circulair West, een stichting die onze passie deelt voor circulariteit. Circulair West brengt bedrijven, overheids- en kennisinstellingen bij elkaar om duurzame en circulaire kennis te delen & initiatieven te stimuleren en te ondersteunen.

Deze initiatieven worden vormgegeven in zogeheten icoonprojecten. Namens Horsman & co zal Ramon Vos deelnemen in deze icoonprojecten. Wij geloven dat we samen een circulaire economie kunnen bouwen en dat kennis en ervaring delen nodig is om dit doel te behalen. Dit onder het motto ‘alleen ga je sneller maar samen kom je verder’.

Door onze deelname aan Circulair West vergroten we onze kennis en expertise, wat ons in staat stelt om onze projecten nog beter af te stemmen op de principes van duurzaamheid en circulariteit. Hiermee kunnen we in een vroeg stadium meedenken om een ontwerp te realiseren die kostenefficiënt, duurzaam en circulair is.

Samen werken we aan een betere toekomst voor iedereen; Alles voor elkaar.

Circulair West Bouwgroep Horsman

Meer informatie over dit initiatief?

Ramon Vos
Junior Werkvoorbereider

Serviceformulier


Verzoek tot herstel

Uw woning of bedrijfspand is opgeleverd, hopelijk naar tevredenheid. Als zich desondanks problemen voordoen, kunt u aan de hand van dit serviceformulier een Verzoek tot herstel indienen. Aan dit verzoek zijn een procedure en voorwaarden verbonden.

De procedure stelt onder andere dat Horsman & co er vanuit gaat dat u zelf onderzoek heeft gedaan naar de voor u geldende garanties (via uw oplevermap en/of Woningborg) en dat u er zeker van bent dat uw melding garantiewerk betreft. Daarnaast stellen de voorwaarden dat de meldende partij Horsman & co toestemming verleend om € 95,00 in rekening te brengen indien wordt vastgesteld dat de melding onterecht is gedaan.

Contactgegevens


Nieuwbouwproject

Klacht en/of gebrek

Foto's
Om u beter en sneller van dienst te kunnen zijn, raden wij u dringend aan om hieronder een foto(s) van de klacht/situatie toe te voegen:
- maximaal 3MB per bestand
- maximaal 3 bestanden
- alleen jpg, png en pdf worden ondersteund

Voor akkoord