Certificeringen

Wij waarborgen onze kwaliteit in de vorm van verschillende certificeringen. 

Bouwmensen

Bouwmensen leidt jongeren op tot vakkrachten. Deze jongeren gaan niet alleen naar school, maar werken ook op bouwplaatsen. Tijdens de opleiding ontvangen zij een goede stage-vergoeding, of zelfs een salaris conform de bouw-cao. Deze unieke combinatie van leren en werken is de beste start voor een toekomst in de bouw.

Certificering Bouwgroep Horsman & co - Bouwend Nederland

Bouwend Nederland

Bouwend Nederland is een Nederlandse brancheorganisatie voor bedrijven in de bouw- en infrastructuursector. Zij behartigt de belangen van haar leden in de sectoren bouw en infrastructuur, het afsluiten van collectieve arbeidsovereenkomsten, het verstrekken van informatie en adviezen aan de leden, het verlenen van diensten aan de leden en het creëren van ledenbinding.

VCA

VGM Checklist Aannemers (VCA)

De Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers (VCA) is een certificeerbare controlelijst voor aannemers waarmee zij aan kunnen tonen dat zij onder andere aan de wet- en regelgeving zoals de ARBO-wet voldoen. Tevens bevat deze norm aanvullende eisen om het veiligheidsbewustzijn tijdens het werk te verhogen.

Certificering Bouwgroep Horsman & co - Woningborg

Woningborg

Woningborg zorgt ervoor dat iedereen in Nederland gegarandeerd goed kan wonen. Dat realiseren ze door goede financiële en technische waarborgen plus concrete technische adviezen, die door de hele bouwbranche worden gebruikt bij het bouwen van nog betere woon- en werkomgevingen.

Meer over ons

Over
Horsman & co

Alles over Horsman & co.
Over ons

Ons team

Alle Horsmannen en -vrouwen!
Ons team

Vacatures

Werken bij Horsman & co.
vacatures

Serviceformulier


Verzoek tot herstel

Uw woning of bedrijfspand is opgeleverd, hopelijk naar tevredenheid. Als zich desondanks problemen voordoen, kunt u aan de hand van dit serviceformulier een Verzoek tot herstel indienen. Aan dit verzoek zijn een procedure en voorwaarden verbonden.

De procedure stelt onder andere dat Horsman & co er vanuit gaat dat u zelf onderzoek heeft gedaan naar de voor u geldende garanties (via uw oplevermap en/of Woningborg) en dat u er zeker van bent dat uw melding garantiewerk betreft. Daarnaast stellen de voorwaarden dat de meldende partij Horsman & co toestemming verleend om € 95,00 in rekening te brengen indien wordt vastgesteld dat de melding onterecht is gedaan.

Contactgegevens


Nieuwbouwproject

Klacht en/of gebrek

Foto's
Om u beter en sneller van dienst te kunnen zijn, raden wij u dringend aan om hieronder een foto(s) van de klacht/situatie toe te voegen:
- maximaal 3MB per bestand
- maximaal 3 bestanden
- alleen jpg, png en pdf worden ondersteund

Voor akkoord