Over ons

Bouwgroep Horsman & co

Geen klant is hetzelfde. Ieder heeft zijn eigen behoefte en wil zijn/haar leefomgeving persoonlijk invullen. Geen standaard oplossingen meer, maar maatwerk. Een thuis of prettige werkomgeving creëren naar gelang de eigen wensen en mogelijkheden. Door mee en verder te denken maken we samen een prettige woon- en werkomgeving. Horsman & co geeft u daarbij het vertrouwen dat alles in orde komt. Het totale bouwproces verloopt zorgelozer.

“Wij werken volgens het Horsman-DNA:
Eigenzinnig – Samen – Gewoon, doen – Gezond & Plezier

In haar ruim 130-jarig bestaan is Horsman & co geworden tot een vertrouwde ontwikkelings- en bouw-partner in de Duin & Bollenstreek en de Haarlemmermeer.

DUURZAAMHEID

Horsman & co sluit zich aan bij Circulair West

Met trots kondigen we aan dat ook Bouwgroep Horsman & co zich heeft aangesloten bij Circulair West, een stichting die onze passie deelt voor circulariteit. Circulair West brengt bedrijven, overheids- en kennisinstellingen bij elkaar om duurzame en circulaire kennis te delen & initiatieven te stimuleren en te ondersteunen.

Circulair West Bouwgroep Horsman

WERKGEBIED

Van het Noordzeekanaal tot Den Haag.

Het werkgebied van Horsman & co strekt zich uit van Het Noordzeekanaal (A9/A4) t/m Den Haag. Met name in de Duin- en Bollenstreek, Kennemerland en de Haarlemmermeer zijn we een begrip. We zijn er vertrouwd en men rekent er op onze kwaliteit en deskundigheid op het gebied van ontwikkeling, bouw, onderhoud en renovatie. 

Eigenzinnig

Samen

Gewoon, doen

Gezond & plezier

Eigenzinnig

Echte, eigenzinnige Horsmannen & vrouwen. Daar zijn we trots op. Daarom laten we die zien op onze ‘wie is wie’ pagina op onze website. Iedereen gewoon als zichzelf. Eigenzinnigheid betekent dat iedereen zichzelf mag zijn; of dat nu ingetogen of luidruchtig is. Dat lijkt misschien niet bij elkaar te passen, maar het is juist deze eigenzinnigheid die ons verbindt en ons nieuwe dingen laat ontdekken.

Samen

Horsman & co is van oorsprong een familiebedrijf waar een ieder hart voor de zaak heeft en dat DNA zit nog steeds in ons bloed. Dat is onze kracht. Samen het beste voor elkaar willen. Samen weten we meer dan alleen en samen dingen doen is veel leuker dan alleen. Bij ons dus geen stroperige managementlagen. Hierdoor is er gelijkwaardigheid en vertellen we elkaar wat we écht vinden en praten we met klanten altijd transparant, eerlijk en oprecht.

Gewoon, doen

Geen woorden, maar daden. Niet lullen maar poetsen. Bij Horsman & co noemen we deze handen uit de mouwen mentaliteit: gewoon, doen! Dat doen we al ruim 130 jaar door elke dag een beetje beter te worden. Stap voor stap, detail na detail. Niet alles gaat in één keer goed. Maar we durven en we doen, maken fouten en leren ervan. Theorie en praktijk gaan daarbij hand in hand. Jezelf beter willen maken door opleidingen te volgen is daarbij minstens zo belangrijk.

Gezond & plezier

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Voorkomen van blessures/ziekte is tenslotte beter dan genezen. Maar gezond blijven gaat niet vanzelf. Naast het promoten van een gezonde levensstijl organiseren we ieder jaar sportieve evenementen waarbij meedoen belangrijker is dan winnen. De actieve personeelsvereniging organiseert daarnaast diverse gezellige activiteiten in ons ‘Praathuis’ en een uitgaansdag met partners. Werken, plezier maken en gezond blijven dus!

Meer over ons

Ons team

Alle Horsmannen en -vrouwen!
Ons team

Vacatures

Werken bij Horsman & co.
vacatures

Certificeringen

Al onze certificeringen.
Certificeringen

Serviceformulier


Verzoek tot herstel

Uw woning of bedrijfspand is opgeleverd, hopelijk naar tevredenheid. Als zich desondanks problemen voordoen, kunt u aan de hand van dit serviceformulier een Verzoek tot herstel indienen. Aan dit verzoek zijn een procedure en voorwaarden verbonden.

De procedure stelt onder andere dat Horsman & co er vanuit gaat dat u zelf onderzoek heeft gedaan naar de voor u geldende garanties (via uw oplevermap en/of Woningborg) en dat u er zeker van bent dat uw melding garantiewerk betreft. Daarnaast stellen de voorwaarden dat de meldende partij Horsman & co toestemming verleend om € 95,00 in rekening te brengen indien wordt vastgesteld dat de melding onterecht is gedaan.

Contactgegevens


Nieuwbouwproject

Klacht en/of gebrek

Foto's
Om u beter en sneller van dienst te kunnen zijn, raden wij u dringend aan om hieronder een foto(s) van de klacht/situatie toe te voegen:
- maximaal 3MB per bestand
- maximaal 3 bestanden
- alleen jpg, png en pdf worden ondersteund

Voor akkoord