Sugar City Poortgebouw

Transformatie naar kantoor en horeca
De buitenschil van het Poortgebouw op het Sugar City terrein in Halfweg hebben we reeds in zijn geheel mogen renoveren en verduurzamen. Op dit moment is de binnenafbouw in volle gang. Denk daarbij aan de toiletten, de herinrichting van de trappenhuizen, installatiewerkzaamheden en natuurlijk de lift. Na montage van de nieuwe moderne lift worden voor de nieuwe liftdeuren, de bestaande karakteristieke liftdeuren herplaatst. Op die manier zal dit pand nog meer zijn charme behouden. Wilt u meer informatie over dit bijzondere project? Klik dan op onderstaande link
Sugar City

Serviceformulier


Verzoek tot herstel

Uw woning of bedrijfspand is opgeleverd, hopelijk naar tevredenheid. Als zich desondanks problemen voordoen, kunt u aan de hand van dit serviceformulier een Verzoek tot herstel indienen. Aan dit verzoek zijn een procedure en voorwaarden verbonden.

De procedure stelt onder andere dat Horsman & co er vanuit gaat dat u zelf onderzoek heeft gedaan naar de voor u geldende garanties (via uw oplevermap en/of Woningborg) en dat u er zeker van bent dat uw melding garantiewerk betreft. Daarnaast stellen de voorwaarden dat de meldende partij Horsman & co toestemming verleend om € 95,00 in rekening te brengen indien wordt vastgesteld dat de melding onterecht is gedaan.

Contactgegevens


Nieuwbouwproject

Klacht en/of gebrek

Foto's
Om u beter en sneller van dienst te kunnen zijn, raden wij u dringend aan om hieronder een foto(s) van de klacht/situatie toe te voegen:
- maximaal 3MB per bestand
- maximaal 3 bestanden
- alleen jpg, png en pdf worden ondersteund

Voor akkoord