Reuzenbol onthuld

Donderdagmiddag 15 december 2022 is de Reuzenbol ‘Bollen & bouw’ onthuld door presentatrice Irene Moors bij Bouwgroep Horsman & Co. in Lisse. Met deze onthulling staan er nu 42 Reuzenbollen in de Bollenstreek.
De Reuzenbol valt op door de enorme dieprode tulpen, de zogenaamde ‘Prominence’ met het typerende zwarte hart met witte rand. Daarachter op de horizon zijn herkenbare gebouwen…. uit de Bollenstreek geschilderd: Het gemeentehuis van Lisse, het Oranje Nassau paviljoen in de Keukenhof en Mariëngaerde in Warmond, allen gebouwd of verbouwd door Horsman & Co. René Vos, directielid Horsman & Co.: “Al jaren sieren schilderijen van tulpen van de hand van Nicoline Heemskerk mijn kamer en ik word daar nog elke dag blij van. Toen ik van het project hoorde, was het duidelijk dat wij als bouwgroep, die al 130 jaar gevestigd is in het hart van de Bollenstreek, niet konden ontbreken bij dit mooie project. Hij moest echter wel ons eigen ‘bouwverhaal’ vertellen. Nicoline heeft dit vervolgens fantastisch gedaan.” De Reuzenbollen van 1.85 hoog zijn onderdeel van het project ‘Giant Tulip Bulbs’ van de Gildemeesters Bollenstreek. Ze worden geadopteerd door stichtingen, bedrijven en gemeenten die de Bollenstreek een warm hart toedragen. Elke bol wordt beschilderd door een kunstenaar uit de regio. Van Leiden tot aan Haarlem worden zo’n 80 bollen geplaatst. De verhalen achter deze bollen en de kunstwerken zelf zijn straks een mooie nieuwe toeristische attractie voor de streek.
Reuzenbol

Serviceformulier


Verzoek tot herstel

Uw woning of bedrijfspand is opgeleverd, hopelijk naar tevredenheid. Als zich desondanks problemen voordoen, kunt u aan de hand van dit serviceformulier een Verzoek tot herstel indienen. Aan dit verzoek zijn een procedure en voorwaarden verbonden.

De procedure stelt onder andere dat Horsman & co er vanuit gaat dat u zelf onderzoek heeft gedaan naar de voor u geldende garanties (via uw oplevermap en/of Woningborg) en dat u er zeker van bent dat uw melding garantiewerk betreft. Daarnaast stellen de voorwaarden dat de meldende partij Horsman & co toestemming verleend om € 95,00 in rekening te brengen indien wordt vastgesteld dat de melding onterecht is gedaan.

Contactgegevens


Nieuwbouwproject

Klacht en/of gebrek

Foto's
Om u beter en sneller van dienst te kunnen zijn, raden wij u dringend aan om hieronder een foto(s) van de klacht/situatie toe te voegen:
- maximaal 3MB per bestand
- maximaal 3 bestanden
- alleen jpg, png en pdf worden ondersteund

Voor akkoord