Oplevering De Harmonie – fase 1

In Alphen aan den Rijn hebben wij, als onderdeel van het project ‘De Harmonie’, in opdracht van Steevast Beheermaatschappij 110 appartementen gebouwd. Deze zijn in de afgelopen weken naar tevredenheid van de kopers opgeleverd.
De belangrijkste kenmerken van nieuwbouwproject De Harmonie in Alphen aan den Rijn zijn: Wonen, winkelen en water. Vlakbij het stadscentrum en winkelcentrum De Baronie en op een steenworp afstand van de Rijnhaven en cultureel plein De Werf is fase 1 van De Harmonie gebouwd. Dit, door architectenbureau KVDK uit Noordwijk ontworpen project, bestaat uit de gebouwen, Andriessen, Beethoven en Chopin met in totaal 110 appartementen. Hier woont men aan de rand van Avifauna in appartementen met ruime balkons en terrassen en de gezellige drukte van de stad dichtbij. Kopers waren zeer te spreken over de opgeleverde appartementen. Tijdens een oplevering worden de gebreken genoteerd in een opleveringsrapport, dit zijn de zogenoemde opleveringspunten. We hadden een gemiddelde van 3,86 opleverpunten en maar liefst 28 appartementen met 0 opleverpunten! Daar zijn we natuurlijk erg trots op!

Serviceformulier


Verzoek tot herstel

Uw woning of bedrijfspand is opgeleverd, hopelijk naar tevredenheid. Als zich desondanks problemen voordoen, kunt u aan de hand van dit serviceformulier een Verzoek tot herstel indienen. Aan dit verzoek zijn een procedure en voorwaarden verbonden.

De procedure stelt onder andere dat Horsman & co er vanuit gaat dat u zelf onderzoek heeft gedaan naar de voor u geldende garanties (via uw oplevermap en/of Woningborg) en dat u er zeker van bent dat uw melding garantiewerk betreft. Daarnaast stellen de voorwaarden dat de meldende partij Horsman & co toestemming verleend om € 95,00 in rekening te brengen indien wordt vastgesteld dat de melding onterecht is gedaan.

Contactgegevens


Nieuwbouwproject

Klacht en/of gebrek

Foto's
Om u beter en sneller van dienst te kunnen zijn, raden wij u dringend aan om hieronder een foto(s) van de klacht/situatie toe te voegen:
- maximaal 3MB per bestand
- maximaal 3 bestanden
- alleen jpg, png en pdf worden ondersteund

Voor akkoord