Magazine Mariëngaerde

Het project Mariëngaerde, bestaande uit de transformatie van groot seminari Warmond naar 107 beleggershuurappartementen, is opgeleverd!
Als dank voor het vertrouwen en de prima samenwerking met de opdrachtgever hebben we samen met onze bouwteampartners ABCNova, Van Egmond Architecten en Vink installatie groep BV een magazine overhandigd waarin het gehele bouwtraject met beeld en verhalen is vastgelegd. In het nieuwe jaar zullen wij u verrassen wanneer het laatste onderdeel, de kapel, ook open gesteld zal worden voor de bewoners.

Serviceformulier


Verzoek tot herstel

Uw woning of bedrijfspand is opgeleverd, hopelijk naar tevredenheid. Als zich desondanks problemen voordoen, kunt u aan de hand van dit serviceformulier een Verzoek tot herstel indienen. Aan dit verzoek zijn een procedure en voorwaarden verbonden.

De procedure stelt onder andere dat Horsman & co er vanuit gaat dat u zelf onderzoek heeft gedaan naar de voor u geldende garanties (via uw oplevermap en/of Woningborg) en dat u er zeker van bent dat uw melding garantiewerk betreft. Daarnaast stellen de voorwaarden dat de meldende partij Horsman & co toestemming verleend om € 95,00 in rekening te brengen indien wordt vastgesteld dat de melding onterecht is gedaan.

Contactgegevens


Nieuwbouwproject

Klacht en/of gebrek

Foto's
Om u beter en sneller van dienst te kunnen zijn, raden wij u dringend aan om hieronder een foto(s) van de klacht/situatie toe te voegen:
- maximaal 3MB per bestand
- maximaal 3 bestanden
- alleen jpg, png en pdf worden ondersteund

Voor akkoord