JINC: Bliksemstage

Woensdag 30 maart heeft op de bouwplaats van Haarlem Buiten (32 woningen) een bliksemstage plaatsgevonden (excursie) van eerstejaars leerlingen van het HVC uit Nieuw-Vennep.
Dit is tot stand gekomen in samenwerking met JINC* met als doel leerlingen enthousiast te maken voor het technische vak en wat ons betreft met name de bouw. Gewapend met helm en voorzien van veiligheidsschoenen zijn ze welkom geheten in de keet door de uitvoerders en projectleider van dit project. Hier hebben ze een presentatie gehad over de bouw inclusief de spelregels van de bouwplaats. Tijdens een rondje over de bouwplaats zijn de diverse bouwfases aanschouwd en hadden de leerlingen de mogelijkheid om vragen te stellen. Daarna was het tijd voor actie! De toekomstige bouwvakkers mochten zelf aan de slag, uiteraard onder begeleiding van onze ervaren collega’s: Steen metselen, dakpan aanbrengen, hijskraan bedienen met joystick (zonder hijslast). Na deze ervaringen gingen de leerlingen de strijd aan tijdens het spijkerslaan met als hoofdprijs een reep chocolade. We hebben deze bliksemstage afgesloten met een drankje in de keet. Daarna gingen de leerlingen met deze nieuwe ervaringen, een bouwhelm en een Horsman & co blik stroopwafels weer huiswaarts. Kortom, een mooie en leerzame dag! *Jinc is een non-profitorganisatie die strijdt voor gelijke kansen voor kinderen, voor meer informatie:

Serviceformulier


Verzoek tot herstel

Uw woning of bedrijfspand is opgeleverd, hopelijk naar tevredenheid. Als zich desondanks problemen voordoen, kunt u aan de hand van dit serviceformulier een Verzoek tot herstel indienen. Aan dit verzoek zijn een procedure en voorwaarden verbonden.

De procedure stelt onder andere dat Horsman & co er vanuit gaat dat u zelf onderzoek heeft gedaan naar de voor u geldende garanties (via uw oplevermap en/of Woningborg) en dat u er zeker van bent dat uw melding garantiewerk betreft. Daarnaast stellen de voorwaarden dat de meldende partij Horsman & co toestemming verleend om € 95,00 in rekening te brengen indien wordt vastgesteld dat de melding onterecht is gedaan.

Contactgegevens


Nieuwbouwproject

Klacht en/of gebrek

Foto's
Om u beter en sneller van dienst te kunnen zijn, raden wij u dringend aan om hieronder een foto(s) van de klacht/situatie toe te voegen:
- maximaal 3MB per bestand
- maximaal 3 bestanden
- alleen jpg, png en pdf worden ondersteund

Voor akkoord