JINC: Baas van Morgen

Donderdag 27 januari 2022 mocht Robert de Wilt (13) op de stoel van onze directeur John Moors plaatsnemen als de ‘Baas van Morgen’.
Dit is een initiatief van Jinc, een non-profitorganisatie die strijdt voor gelijke kansen voor kinderen. Met dit jaarlijkse evenement willen zij de aandacht vestigen op het feit dat een eerlijke start op de arbeidsmarkt niet voor iedereen vanzelfsprekend is hoe slim of talentvol hij of zij ook is.  Tijdens de ‘Baas van Morgen’ ervaren kinderen daarbij hoe het is om aan de top te staan, en ontdekken hoe een bedrijf, gemeente of culturele instelling in elkaar zit. De ‘echte’ bazen beloven hun jonge collega’s bovendien dat ze later nog eens een beroep op hen mogen doen, voor bijvoorbeeld een stage of advies. Dat geeft de leerlingen een netwerk buiten de eigen kring. Robert kreeg de opdracht mee om inzicht te krijgen van de voor- en nadelen van een volledig elektrisch wagenpark en hier een advies in te geven. Wij willen zowel Robert als Jinc bedanken dat wij hebben mogen deelnemen aan dit fantastische initiatief.
Jinc

Serviceformulier


Verzoek tot herstel

Uw woning of bedrijfspand is opgeleverd, hopelijk naar tevredenheid. Als zich desondanks problemen voordoen, kunt u aan de hand van dit serviceformulier een Verzoek tot herstel indienen. Aan dit verzoek zijn een procedure en voorwaarden verbonden.

De procedure stelt onder andere dat Horsman & co er vanuit gaat dat u zelf onderzoek heeft gedaan naar de voor u geldende garanties (via uw oplevermap en/of Woningborg) en dat u er zeker van bent dat uw melding garantiewerk betreft. Daarnaast stellen de voorwaarden dat de meldende partij Horsman & co toestemming verleend om € 95,00 in rekening te brengen indien wordt vastgesteld dat de melding onterecht is gedaan.

Contactgegevens


Nieuwbouwproject

Klacht en/of gebrek

Foto's
Om u beter en sneller van dienst te kunnen zijn, raden wij u dringend aan om hieronder een foto(s) van de klacht/situatie toe te voegen:
- maximaal 3MB per bestand
- maximaal 3 bestanden
- alleen jpg, png en pdf worden ondersteund

Voor akkoord