Horsman & co|Alles voor elkaar

Dag van de Bouw 2018

Datum : 24-05-2018

Bouwgroep Horsman & co stelt bouwplaats Laurier te Warmond open voor publiek tijdens Dag van de Bouw

Op 2 juni a.s. van 10.00 – 16.00 uur kan iedereen een kijkje achter de (bouw)schermen komen nemen bij het project Laurier, Herenweg 109 te Warmond. Normaliter is een bouwterrein verboden terrein, maar tijdens de Dag van de Bouw 2018 stelt bouwgroep Horsman & co uit Lisse deze bouwplaats open voor publiek. 

Waar tot voor kort het voormalig Gemeentehuis van Warmond was gesitueerd is nu een exclusief wooncomplex, bestaande uit 10 appartementen op een parkeerkelder, in aanbouw. Het project is een samenwerking met de HBB groep uit Heemstede. Meer informatie is te vinden op: www.laurierwarmond.nl

Tijdens de Dag van de Bouw kunt u niet alleen zien hoe ver de bouw gevorderd is, maar krijgt u ook uitleg over hoe de bouw in zijn werk gaat. De Dag van de Bouw biedt belangstellenden dé kans om eens op de bouwlocatie te kijken. De medewerkers van Horsman & co verwelkomen u graag.

De Dag van de Bouw is een initiatief van Bouwend Nederland, de branchevereniging van bouw- en infrabedrijven. Eén keer per jaar stellen de aangesloten leden hun mooiste en meest bijzondere bouwplaatsen open voor het publiek. Vorig jaar trok de Dag van de Bouw meer dan 68.000 bezoekers.

Kijk voor meer informatie of andere 120 opengestelde locaties op www.dagvandebouw.nl.

 

Terug naar het overzicht
HorsmanCo | Alles voor elkaar
Telefoon: 0252 - 41 31 55 | E-mail: info@horsman.nl