Hoogste punt Molentuin

In Noordwijkerhout is het hoogste punt bereikt van project de Molentuin. Dit is vrijdag 11 februari 2022 officieel gevierd samen met de opdrachtgever en betrokkenen.
De Molentuin bestaat uit 18 vrije sector huurappartementen. Alle appartementen hebben de beschikking over 2 slaapkamers en een lichte woonkamer met aansluitend balkon op de zonkant.
molentuin

Serviceformulier


Verzoek tot herstel

Uw woning of bedrijfspand is opgeleverd, hopelijk naar tevredenheid. Als zich desondanks problemen voordoen, kunt u aan de hand van dit serviceformulier een Verzoek tot herstel indienen. Aan dit verzoek zijn een procedure en voorwaarden verbonden.

De procedure stelt onder andere dat Horsman & co er vanuit gaat dat u zelf onderzoek heeft gedaan naar de voor u geldende garanties (via uw oplevermap en/of Woningborg) en dat u er zeker van bent dat uw melding garantiewerk betreft. Daarnaast stellen de voorwaarden dat de meldende partij Horsman & co toestemming verleend om € 95,00 te incasseren van haar rekening indien wordt vastgesteld dat de melding onterecht is gedaan.

Contactgegevens


Nieuwbouwproject

Klacht en/of gebrek

Foto's
Om u beter en sneller van dienst te kunnen zijn, raden wij u dringend aan om hieronder een foto(s) van de klacht/situatie toe te voegen:

Voor akkoord