Eerste paal De Harmonie

Op woensdag 15 juli 2020 is de symbolische eerste paal geslagen van de eerste fase van het woningbouwproject De Harmonie.
Onder toeziend oog van de nieuwe bewoners sloegen wethouder Gerard van As, David Steketee van Steevast Beheermaatschappij en René Vos van de Bouwgroep Horsman & Co de eerste paal de grond in met behulp van een klassieke houten heistelling. Na het slaan van de eerste paal is er samen met de bewoners een toost uitgebracht op dit bijzondere en mooie project. De Harmonie is namelijk één van de laatste grote inbreidingsprojecten in Alphen aan den Rijn waar wonen, winkelen en recreatie samen komen. Deze eerste fase bestaat uit 110 koopappartementen welke gerealiseerd worden door de bouwgroep Horsman & Co. Uiteindelijk zal het woningbouwproject De Harmonie bestaan uit ca. 500 appartementen.

Serviceformulier


Verzoek tot herstel

Uw woning of bedrijfspand is opgeleverd, hopelijk naar tevredenheid. Als zich desondanks problemen voordoen, kunt u aan de hand van dit serviceformulier een Verzoek tot herstel indienen. Aan dit verzoek zijn een procedure en voorwaarden verbonden.

De procedure stelt onder andere dat Horsman & co er vanuit gaat dat u zelf onderzoek heeft gedaan naar de voor u geldende garanties (via uw oplevermap en/of Woningborg) en dat u er zeker van bent dat uw melding garantiewerk betreft. Daarnaast stellen de voorwaarden dat de meldende partij Horsman & co toestemming verleend om € 95,00 in rekening te brengen indien wordt vastgesteld dat de melding onterecht is gedaan.

Contactgegevens


Nieuwbouwproject

Klacht en/of gebrek

Foto's
Om u beter en sneller van dienst te kunnen zijn, raden wij u dringend aan om hieronder een foto(s) van de klacht/situatie toe te voegen:
- maximaal 3MB per bestand
- maximaal 3 bestanden
- alleen jpg, png en pdf worden ondersteund

Voor akkoord