‘Eerste’ paal Hospice de Mare

Woensdag 22 februari hebben wij de feestelijke heipaal voor het Hospice de Mare in Leiderdorp geslagen!
Voorafgaand werd door onze opdrachtgever en de burgermeester in het gemeentehuis Leiderdorp een toespraak gegeven waarin alle betrokken partijen en sponsoren nogmaals hartelijk bedankt werden voor hun warme giften. Vervolgens zijn we te voet naar de bouw gegaan waar burgermeester Driessen de heipaal de grond in heeft geslagen. Tot slot werd het glas geheven op een voorspoedige bouw.
Hospice

Serviceformulier


Verzoek tot herstel

Uw woning of bedrijfspand is opgeleverd, hopelijk naar tevredenheid. Als zich desondanks problemen voordoen, kunt u aan de hand van dit serviceformulier een Verzoek tot herstel indienen. Aan dit verzoek zijn een procedure en voorwaarden verbonden.

De procedure stelt onder andere dat Horsman & co er vanuit gaat dat u zelf onderzoek heeft gedaan naar de voor u geldende garanties (via uw oplevermap en/of Woningborg) en dat u er zeker van bent dat uw melding garantiewerk betreft. Daarnaast stellen de voorwaarden dat de meldende partij Horsman & co toestemming verleend om € 95,00 in rekening te brengen indien wordt vastgesteld dat de melding onterecht is gedaan.

Contactgegevens


Nieuwbouwproject

Klacht en/of gebrek

Foto's
Om u beter en sneller van dienst te kunnen zijn, raden wij u dringend aan om hieronder een foto(s) van de klacht/situatie toe te voegen:
- maximaal 3MB per bestand
- maximaal 3 bestanden
- alleen jpg, png en pdf worden ondersteund

Voor akkoord