Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? 
Volg ons op onze socials!

Uitbreiding De Ree Lisserbroek

Na een bouwteamfase hebben we een mooie opdracht binnen gekregen. We mogen het bestaande kantoor van de Ree Holland te Lisserbroek renoveren en uitbreiden.

29 appartementen in gebouw De Beurs

Vrijdag 3 september hebben we samen met Frank Geers van StoneRED Beleggingen de overeenkomst getekend voor het realiseren van 29 appartementen in gebouw De Beurs.

Ondertekening overeenkomst

Woensdag 1 september hebben wij de overeenkomst getekend met Jan de Groot en Kees Tebbens van De Meerse Accountants en Adviseurs.

Hoogste punt De Harmonie

Woensdag 21 juli is het hoogste punt bereikt van project de Harmonie in Alphen aan den Rijn.

Eerste steen Haarlem Buiten

Donderdag 8 juli 2021 is de symbolische 1e steen gelegd van project Haarlem Buiten door voormalig grondeigenaar Joop Tjaden geassisteerd door twee toekomstige bewoners. Een mooie samenwerking tussen Wibaut, AW groep en Horsman & co.

Magazine Mariëngaerde

Het project Mariëngaerde, bestaande uit de transformatie van groot seminari Warmond naar 107 beleggershuurappartementen, is opgeleverd!

Eerste paal De Harmonie

Op woensdag 15 juli 2020 is de symbolische eerste paal geslagen van de eerste fase van het woningbouwproject De Harmonie.

Overeenkomst Vossepolder Hillegom

Vandaag hebben we de overeenkomst met BPD Gebiedsontwikkeling ondertekend betreft de realisatie van 64 woningen in het plan Vossepolder te Hillegom.

De Harmonie – Alphen a/d Rijn

Vorige week was de ondertekening van de ‘start bouw’ van project De Harmonie Alphen met de heren Steketee van Steevast beheermaatschappij.

Niet alleen onze slogan.
Onze belofte.

Benieuwd naar onze manier van werken?

Neem contact op met onze vakmensen.

logo Bouwgroep Horsman & co

Inloggen