Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? 
Volg ons op onze socials!

Fietsmaatjes & Reuzenbol

Ter ere van het 10-jarig jubileum van Fietsmaatjes Teylingen werd er zondag 15 mei een fietstocht georganiseerd. Deze fietstocht met 34 duo-fietsen trok langs de Reuzenbollen in de Bollenstreek.

‘Nieuwjaars’ontbijt

In verband met corona was ons jaarlijkse nieuwjaarsontbijt uitgesteld naar vandaag, 2 mei 2022.

JINC: Bliksemstage

Woensdag 30 maart heeft op de bouwplaats van Haarlem Buiten (32 woningen) een bliksemstage plaatsgevonden (excursie) van eerstejaars leerlingen van het HVC uit Nieuw-Vennep.

JINC: Baas van Morgen

Donderdag 27 januari 2022 mocht Robert de Wilt (13) op de stoel van onze directeur John Moors plaatsnemen als de ‘Baas van Morgen’.

Hoogste punt Molentuin

In Noordwijkerhout is het hoogste punt bereikt van project de Molentuin. Dit is vrijdag 11 februari 2022 officieel gevierd samen met de opdrachtgever en betrokkenen.

Raamovereenkomst Stek Wonen

Vlak voor de kerstvakantie heeft bouwgroep Horsman & co een 3-jarig contract getekend voor het mutatie- en dagelijks onderhoud bij Stek Wonen.

Hoogste punt Haarlem Buiten

Vrijdag 10 december is het hoogste punt bereikt van het project Haarlem Buiten. Dat is gevierd met traditioneel pannenbier.

Oostelijke Poeloever Amstelveen

Het project Oostelijke Poeloever te Amstelveen bestaat uit 15 woningen.

Uitbreiding De Ree Lisserbroek

Na een bouwteamfase hebben we een mooie opdracht binnen gekregen. We mogen het bestaande kantoor van de Ree Holland te Lisserbroek renoveren en uitbreiden.

Ondertekening overeenkomst

Woensdag 1 september hebben wij de overeenkomst getekend met Jan de Groot en Kees Tebbens van De Meerse Accountants en Adviseurs.

Hoogste punt De Harmonie

Woensdag 21 juli is het hoogste punt bereikt van project de Harmonie in Alphen aan den Rijn.

Eerste steen Haarlem Buiten

Donderdag 8 juli 2021 is de symbolische 1e steen gelegd van project Haarlem Buiten door voormalig grondeigenaar Joop Tjaden geassisteerd door twee toekomstige bewoners. Een mooie samenwerking tussen Wibaut, AW groep en Horsman & co.

Niet alleen onze slogan.
Onze belofte.

Benieuwd naar onze manier van werken?

Neem contact op met onze vakmensen.