Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? 
Volg ons op onze socials!

Stichting Elan Wonen

Stichting Elan Wonen, een woningcorporatie actief in Haarlem en Heemstede, en Horsman & Co zijn onlangs een bouwteamovereenkomst aangegaan. Het doel van deze overeenkomst is het energetisch verbeteren van het woningbouwcomplex ‘Haemstedeplein e.o. te Heemstede’.

Van handkracht naar elektrische kracht!

Horsman & co heeft een begin gemaakt met het verduurzamen van het wagenpark.

‘Eerste’ paal Hospice de Mare

Woensdag 22 februari hebben wij de feestelijke heipaal voor het Hospice de Mare in Leiderdorp geslagen!

Reuzenbol onthuld

Donderdagmiddag 15 december 2022 is de Reuzenbol ‘Bollen & bouw’ onthuld door presentatrice Irene Moors bij Bouwgroep Horsman & Co. in Lisse. Met deze onthulling staan er nu 42 Reuzenbollen in de Bollenstreek.

Sugar City Poortgebouw

Transformatie naar kantoor en horeca

Oplevering De Harmonie – fase 1

In Alphen aan den Rijn hebben wij, als onderdeel van het project ‘De Harmonie’, in opdracht van Steevast Beheermaatschappij 110 appartementen gebouwd. Deze zijn in de afgelopen weken naar tevredenheid van de kopers opgeleverd.

Fietsmaatjes & Reuzenbol

Ter ere van het 10-jarig jubileum van Fietsmaatjes Teylingen werd er zondag 15 mei een fietstocht georganiseerd. Deze fietstocht met 34 duo-fietsen trok langs de Reuzenbollen in de Bollenstreek.

‘Nieuwjaars’ontbijt

In verband met corona was ons jaarlijkse nieuwjaarsontbijt uitgesteld naar vandaag, 2 mei 2022.

JINC: Bliksemstage

Woensdag 30 maart heeft op de bouwplaats van Haarlem Buiten (32 woningen) een bliksemstage plaatsgevonden (excursie) van eerstejaars leerlingen van het HVC uit Nieuw-Vennep.

JINC: Baas van Morgen

Donderdag 27 januari 2022 mocht Robert de Wilt (13) op de stoel van onze directeur John Moors plaatsnemen als de ‘Baas van Morgen’.

Hoogste punt Molentuin

In Noordwijkerhout is het hoogste punt bereikt van project de Molentuin. Dit is vrijdag 11 februari 2022 officieel gevierd samen met de opdrachtgever en betrokkenen.

Raamovereenkomst Stek Wonen

Vlak voor de kerstvakantie heeft bouwgroep Horsman & co een 3-jarig contract getekend voor het mutatie- en dagelijks onderhoud bij Stek Wonen.

Serviceformulier


Verzoek tot herstel

Uw woning of bedrijfspand is opgeleverd, hopelijk naar tevredenheid. Als zich desondanks problemen voordoen, kunt u aan de hand van dit serviceformulier een Verzoek tot herstel indienen. Aan dit verzoek zijn een procedure en voorwaarden verbonden.

De procedure stelt onder andere dat Horsman & co er vanuit gaat dat u zelf onderzoek heeft gedaan naar de voor u geldende garanties (via uw oplevermap en/of Woningborg) en dat u er zeker van bent dat uw melding garantiewerk betreft. Daarnaast stellen de voorwaarden dat de meldende partij Horsman & co toestemming verleend om € 95,00 in rekening te brengen indien wordt vastgesteld dat de melding onterecht is gedaan.

Contactgegevens


Nieuwbouwproject

Klacht en/of gebrek

Foto's
Om u beter en sneller van dienst te kunnen zijn, raden wij u dringend aan om hieronder een foto(s) van de klacht/situatie toe te voegen:
- maximaal 3MB per bestand
- maximaal 3 bestanden
- alleen jpg, png en pdf worden ondersteund

Voor akkoord