Welkom op ons medewerkersportaal!

Vakantie

Fijne zomervakantie!

Met nog maar een aantal dagen te werken, komt de zomervakantie nu echt dichtbij! Wij wensen alle collega’s een hele fijne vakantie toe! En voor degene die nog doorwerken in de bouwvak, veel succes!! 

 

Uitdiensttreding

Afscheid collega's

De komende periode nemen we afscheid van een aantal collega’s. 

Stanley Faas heeft aangegeven voor zichzelf te beginnen in het vak van tegelzetter. Dit betekent dat hij niet langer meer volledig voor Horsman zal werken. Gelukkig hebben we met hem afgestemd dat wij nog steeds gebruik mogen maken van zijn diensten, dus het is niet echt een afscheid. Stanley wij wensen je heel veel succes en zijn blij dat we blijven samenwerken! 

Onze collega Martijn Hoek zal het bedrijf per 1 september verlaten. Hij heeft een nieuwe baan bij de gemeente Leiden als Gebouwenbeheerder aangenomen. Een mooie volgende stap in zijn carrière! Martijn, bedankt voor jouw inzet en enthousiasme en heel veel succes in jouw nieuwe baan! 

Voor collega Hans Oudshoorn komt zijn pensioen nu écht dichtbij! Vrijdag 16 augustus, de laatste vrijdag van de bouwvak, zal zijn laatste werkdag bij Horsman zijn. Hans gaat dan genieten van zijn welverdiende pensioen! Hans bedankt voor jouw jarenlange inzet bij het bedrijf en we wensen je alle goeds toe voor de toekomst! We staan nog uitgebreid stil bij zijn afscheid tijdens de borrel op vrijdag 4 oktober. Dan nemen we namelijk afscheid van zowel Hans als Gert-Jan Vos. 

Zet vrijdag 4 oktober dus alvast in de agenda, want deze mannen wil je persoonlijk de hand schudden voordat zij vertrekken! 

 

Voetbal

EK 2024 ten einde

Inmiddels is het EK voetbal ten einde. Wat super leuk dat dit zo leefde onder de collega’s. We kregen dan ook diverse foto’s toegestuurd van oranje versierde keten en volledige teams in hetzelfde oranje-shirt. We kijken terug op een gezellige voetbalavond en natuurlijk de spannende TOTO. 

 

Na de eerste speelronde bood de een-na-laatste plaats weinig perspectief, maar twee rondes voor de spannende finale liet ze toch zien het meeste voetbalverstand te hebben. Sari gefeliciteerd met de titel “Horsman & Co gokker van het jaar”! Tom en Frank Knap gedaan, maar jullie kwamen net te kort met de 2e en 3e plek.

Kevin, wederom bedankt voor de organisatie van de TOTO, top gedaan! 

 

Directie

Nieuwe directeur

Onze collega’s zijn tijdens de kwartaalbijeenkomst in april al geïnformeerd over de benoeming van Tom van der Vlugt als technisch directeur van Horsman & co. Ook zijn alle klanten, leveranciers en onderaannemers deze week geïnformeerd over deze aanstelling van Tom. 

Deze benoeming vormt de basis voor een veelbelovende toekomst van ons bedrijf en wij kijken uit naar deze nieuwe samenwerking! 

Geslaagd

Max geslaagd voor opleiding

Onze collega Max Janssen heeft de opleiding ‘Uitvoerder Onderhoud en Renovatie B&U’ met succes afgerond! Een mooi voorbeeld van een collega die vanuit zijn stage steeds verder timmert aan de weg en nu vlieguren maakt in de functie van Assistent Uitvoerder!

Max, van harte gefeliciteerd met het behalen van je opleiding en complimenten voor je harde werken! 

 

CAO BOUW & Infra

Loonsverhoging

Conform de CAO Bouw & Infra geldt een loonsverhoging per 1 juli 2024. In de CAO is vastgelegd dat deze verhoging, voor de bedrijven met een periodeverloning van vier weken, wordt doorgevoerd met ingang van periode 8. Dit betekent dat de collega’s volgende periode het nieuwe salaris zullen terug zien in de loonstrook. 

Snuffelstage

Einde snuffelstage Davy

Davy heeft in de afgelopen periode twee weken met ons mee gelopen op project zeven appartementen in Hillegom. Dank aan de collega’s op de bouw voor de begeleiding die zij hem gegeven hebben! 

Davy zal na de bouwvak terugkeren om nog eens twee weken snuffelstage te lopen. Goed om te zien dat we met elkaar zorgen voor het opleiden van de vakkrachten van de toekomst! 

geboren

Babynieuws

Op 15 juni zijn Arjan Koolhaas en zijn vrouw trotse ouders geworden van hun zoontje Rens.

En op 26 juni sloten Gino Faasen en zijn vrouw hun dochtertje Liv in de armen.

Van harte gefeliciteerd lieve ouders! Heel veel geluk, gezondheid en liefde toegewenst.

 

DE PEN

Bert Koster

Mijn naam is Bert Koster en ben intussen alweer 57 jaar jong 😉

Ooit gestart als leerling timmerman bij Beugelsdijk Bouw in Noordwijk. Meegenomen in de overname naar Korswagen en daarna door naar Horsman & Co die de bouwgroep weer overnam.

Maar laten we bij het begin beginnen… na de lagere school toch op de KTS beland en voor het vak timmerman heb gekozen. Maar ik zag de school meer als gezellig dan als leerzaam en voerde niet zoveel uit. Het eindresultaat waren allemaal zesjes op mijn diploma (minimale inzet, maximale resultaat!). Daarna volgde de streekschool en dat was ook een hele gezellige tijd en liep daardoor een grote leerachterstand op. Totdat de docent de kast met tentamens open liet staan en ik plotseling mijn kans zag om door te breken als beste leerling. Kortom geslaagd!

18 jaar en dienstplichtig… 14 maanden heb ik gediend in Arnhem en werd ik opgeleid als zandhaas en kanonnenvoer. Veel feesten en lol, prachtige tijd!

Zo jong had ik natuurlijk energie voor 10. Dubbele werkuren waren dus geen probleem en heb een paar jaar in een discotheek in Noordwijk achter de bar gewerkt. Wat een fantastische tijd om op terug te kijken. Heel veel gelachen en veel meegemaakt. Mijn vrouw heb ik hier ook leren kennen. Samen hebben we ons motorrijbewijs gehaald en veel gereisd met ons tentje achterop. Tot er een kinderwens ontstond en we onze zinnen hadden gezet op een huisje in Noordwijkerhout.

Sanne, Timo en Jort zijn kort achter elkaar geboren en maakte dat ons leven er anders uit kwam te zien. De motor maakte plaats voor een caravan en de verre reizen maakten plaats voor een Nederlandse camping met een zwembad. Inmiddels is de eerste uit huis en zijn we nog met z’n vieren.

Van een rijtjeshuis naar een ruimer “klus” huis met zonnige tuin verhuisd, waar nog steeds een hoop moet gebeuren. Waar nog altijd nog veel vrije tijd in gaat zitten maar dat doe ik met plezier.

10 jaar lang ben ik trainer geweest van het elftal van mijn dochter. In het begin was het lastig en verloren we veel en moest ik veel troosten. Maar jaar na jaar werden de resultaten steeds beter en het kon niet uitblijven of we moesten een keer kampioen worden. In 2016 grepen we naast de beker maar in 2017 werden we eindelijk kampioen. Wat waren we blij en trots.  

Als ik niet aan het klussen ben in mijn huis of tuin, zit ik graag op de racefiets. Grote ritten maken waar het hoogtepunt van het jaar altijd een week klimmen met vrienden in de Franse bergen is. Jezelf uitdagen tot het uiterste te gaan en met je tong op je hielen boven komen, geeft een geweldig trots gevoel. ’s Avonds lekker BBQ-en de nodige biertjes maken dit tot een super leuke week.

Een potje voetbal spelen, doe ik met de senioren nog steeds. Vrijdagavond om de 2 weken op een half veldje ff knallen en dan een afzakkertje halen in de kantine. Als het eerste van VVSB thuis speelt, ben ik een trouwe toeschouwer en uiteraard bespreken we de wedstrijd dan nog even na.

Nu de kinderen niet meer meegaan op vakantie, hebben Irma en ik een oude camper gekocht waar we het afgelopen jaar mee naar Zweden en Denemarken zijn geweest. Hopelijk volgen er nog meer reizen want er is nog veel te zien.

Jullie hebben nu een kijkje achter de schermen gekregen van mijn leven en wil ik graag de pen doorgeven aan Hans Oudshoorn en dan stel ik hem gelijk de vraag: “Hans, je gaat nu bijna met pensioen. Heb je al plannen gemaakt voor al die vrije tijd en ga je dan met jouw camper mooie reizen maken?”

Feest

Informatie Zomersluiting

Aanstaande vrijdag vieren wij weer met elkaar de start van de Bouwvak. Hierbij nog wat nuttige informatie:

 

Afsluiten terrein en werkplaats:

Vanaf 12.00 uur wordt gestart met de opbouw van het evenement. Wij verzoeken iedereen overdag zijn/haar auto langs de slootkant te parkeren en vanaf 15.00 uur buiten het hek in de parkeervakken.

!! Informeer ook tijdig eventuele bezoekers en leveranciers, dat het parkeerterrein niet toegankelijk is deze middag.

 

Parkeren aanwezigen zomersluiting:

Ook dit jaar worden weer alle bedrijfsbussen ingeleverd, waardoor de parkeerruimte op het terrein zeer beperkt zal zijn. Wij willen je vragen om zoveel mogelijk op de fiets te komen of met elkaar mee te rijden. Kom je wel met de auto, parkeer deze dan buiten het toegangshek in een parkeervak. Onze buren zijn hierover op de hoogte gesteld.

De bestuurders van de bussen hebben een aparte mail ontvangen over het inleveren, parkeren en weer ophalen van de bussen.

 

De BBQ

De catering wordt weer geheel verzorgd door de firma Baaij uit Lisse.
Indien je bij aanmelding een dieetwens/allergie hebt genoteerd, dan wordt hier uiteraard rekening mee gehouden. Vraag er vrijdag naar bij de kok, zodat je je goed kunt laten informeren over de ingrediënten van alle gerechten of een alternatief aangeboden kunt krijgen.

 

Wij hebben er enorm veel zin in, tot vrijdag!

Ontwikkeling

Project CeresHill

Wij hebben jullie geïnformeerd over de aanbesteding die is ingediend door Horsman voor locatie Smurfenbos in Hillegom. Helaas hebben wij deze aanbesteding niet gewonnen.

uitnodiging

Golfen

Golfclinic en ‘Wie wordt de nieuwe Horsman & Co Golfer van het jaar?’

Zoals eerder aangekondigd gaan we weer een leuke golfmiddag organiseren voor de felbegeerde titel ‘Horsman & Co Golfer van het jaar’

Dit zal plaatsvinden op woensdag 4 september 2024 bij de Haarlemmermeersche golfclub.

We zullen dit jaar niet enkel een wedstrijd organiseren op de inmiddels wel bekende 9holes Bolstrabaan, maar is er ook de mogelijkheid tot het volgen van een golfclinic onder begeleiding van een golfprofessional! Zodat de collega’s die nog niet golfen ook kunnen ervaren hoe het is om een golfbal af te slaan.

De golfclinic en 1e flight zullen starten om 17:30uur en zullen ca. 1,5 uur duren. Om 19:00uur zullen we met zijn alle samenkomen in het clubhuis voor een borrel en daghap.

Opgeven kan tot en met woensdag 28 augustus 2024 via onderstaande button.

Mocht je komende bouwvak langs een van de vele golfbanen rijden, wandelen of fietsen. Denk dan aan dit evenement en meld je aan!

 

Personeelszaken

Nieuwe collega's

In week 24 hebben wij Marten van Buiten welkom geheten bij ons team.
Marten is voor 2 dagen per week op kantoor werkzaam, waar hij ons zal voorzien van juridische ondersteuning. Van harte Welkom Marten.

Op 8 juli a.s. komt André van der Meer ons team versterken en wel als medewerker Technische Dienst. Hij volgt hiermee de functie van Gert-Jan op, zodat hij vanaf begin oktober mag gaan genieten van zijn welverdiende pensioen. André ook jij van harte welkom!

Wij wensen beide heren veel succes en werkplezier toe.

feestjes

Uitnodiging Uitgaansdag

Graag nodigen wij je uit voor de uitgaansdag op vrijdag 27 september a.s. Ook je eventuele partner is van harte uitgenodigd!

De inhoud van het programma blijft uiteraard weer een verrassing, maar het belooft een hele leuke dag te worden!! 

Programma:

12.45 uur                Verzamelen 2Poellaan 12 en aanmelden

13.00 uur                Vertrek uit Lisse

14.00 – 17.30 uur     Ontvangst en middagactiviteit

17.30 – 20.30 uur     Borrel en diner

21.30 uur                Borrel in ‘t Praathuis

Let op: lunch is niet inbegrepen.

Feestavond:

Na het diner vertrekken wij weer naar Lisse waar het feest voor de liefhebbers wordt voortgezet in ‘t Praathuis. Daar klinkt muziek en staat een drankje voor je klaar.

Kledingadvies:

Voor de middagactiviteit is geen speciaal kledingadvies,
maar zorg wel voor comfortabele schoenen.

Handig om te weten is dat we de gehele middag buiten verblijven, dus houdt rekening met alle weersomstandigheden (zon, regen, wind, kou, hitte etc.)

Aanmelden:

 

Wij gaan er vanuit dat iedereen er ook dit jaar weer gezellig bij is! Mocht je onverhoopt toch verhinderd zijn, neem dan contact op met personeelszaken. Meld je uiterlijk 7 juli 2024 aan via onderstaande button. 

Wij hebben er heel veel zin in en hopen jullie ook! 

 

 

duurzaamheid

Inzameling oude werkkleding

Vanaf heden kunnen we oude bedrijfskleding en werkschoenen inzamelen, zodat deze kunnen worden aangeboden voor recycling.

In de werkplaats staat een inzamelingsbox waar de oude kleding en schoenen in kunnen worden gedeponeerd.

Dus is je kleding niet meer bruikbaar voor het werk, lever het dan in en draag hiermee je steentje bij aan verduurzaming.
Meer informatie over dit project kun je vinden op Gaia.nl

 

LET OP: het betreft hier alleen inzameling van Horsman & co werkkleding en -schoenen.

 

gezond oud worden

Triathlon

In het kader van Gezond Oud Worden heeft onze collega Nick Duivenvoorden een mooi nieuw evenement geopperd, namelijk de Triathlon in Alphen a/d Rijn! Deze triathlon vindt plaats op zondag 22 september 2024 bij Park Zegersloot. 

Speciaal voor bedrijven is er de Business Team Trathlon, een estafetterace over de Kwart Triathlon. Bij de kwart zwem je 1000 meter, wordt er 40 kilometer gefietst en 10 kilometer hardgelopen. 

Het team bestaat uit minimaal 1 en maximaal 3 personen, waarbij ieder teamlead één of meerdere onderdelen van de Triathlon voor zijn rekening neemt. 

Klinkt dit jou goed in de oren en draag jij graag jouw steentje bij op één of meerdere onderdelen, laat dit dan weten aan Nick of aan personeelszaken! 

 

Altijd op zoek naar goede mensen!

Ken jij onze nieuwe collega?

Heel leuk om te merken dat de laatste tijd veel nieuwe mensen worden aangedragen door onze eigen collega’s. Wie kent het bedrijf nou beter dan de collega’s die er al werken. 

Blijf dit vooral doen, want we zijn nog steeds op zoek naar goede timmerlieden en tegelzetters. 

Als jouw gouden tip en medewerking een nieuwe collega oplevert, dan stellen wij daar een mooie bonus tegenover. Voor het aanbrengen €500,00 en na een jaar nogmaals €500,00 netto. 

Zet hem op! 

Vacatures

Vacature Timmerman Nieuwbouw/Groot Onderhoud

Timmerman

Nieuwbouw/groot onderhoud

Timmerman Mutatie & Dagelijks Onderhoud

Timmerman

Mutatie- en dagelijks onderhoud

Het laatste nieuws...

Stichting Elan Wonen

Stichting Elan Wonen, een woningcorporatie actief in Haarlem en Heemstede, en Horsman & Co zijn onlangs een bouwteamovereenkomst aangegaan. Het doel van deze overeenkomst is het energetisch verbeteren van het woningbouwcomplex ‘Haemstedeplein e.o. te Heemstede’.

Van handkracht naar elektrische kracht!

Horsman & co heeft een begin gemaakt met het verduurzamen van het wagenpark.

‘Eerste’ paal Hospice de Mare

Woensdag 22 februari hebben wij de feestelijke heipaal voor het Hospice de Mare in Leiderdorp geslagen!

Heb jij nieuws voor het medewerkersportaal?

Stuur je nieuws dan naar personeelszaken@horsman.nl. Of vul het formulier in!

Heb je foto's die bij het nieuws horen?
Maximaal 4 foto's en 3MB per foto.

Serviceformulier


Verzoek tot herstel

Uw woning of bedrijfspand is opgeleverd, hopelijk naar tevredenheid. Als zich desondanks problemen voordoen, kunt u aan de hand van dit serviceformulier een Verzoek tot herstel indienen. Aan dit verzoek zijn een procedure en voorwaarden verbonden.

De procedure stelt onder andere dat Horsman & co er vanuit gaat dat u zelf onderzoek heeft gedaan naar de voor u geldende garanties (via uw oplevermap en/of Woningborg) en dat u er zeker van bent dat uw melding garantiewerk betreft. Daarnaast stellen de voorwaarden dat de meldende partij Horsman & co toestemming verleend om € 95,00 in rekening te brengen indien wordt vastgesteld dat de melding onterecht is gedaan.

Contactgegevens


Nieuwbouwproject

Klacht en/of gebrek

Foto's
Om u beter en sneller van dienst te kunnen zijn, raden wij u dringend aan om hieronder een foto(s) van de klacht/situatie toe te voegen:
- maximaal 3MB per bestand
- maximaal 3 bestanden
- alleen jpg, png en pdf worden ondersteund

Voor akkoord