Welkom op ons medewerkersportaal!

DE PEN

Cock van der Veek

Ik ben Cock van der Veek en werk bijna 10 jaar bij Horsman en heb het erg naar m’n zin. Het is een mooi bedrijf en leuke collega’s . Ze doen veel voor het personeel.

Ben van school de bouw ingegaan. Ging in 1980 in dienst en had me aangemeld voor Libanon. Na een pittige opleiding. Ben er een half jaar geweest.Met een vakantie ertussen van twee weken naar Tel-Aviv geweest. Daar in de dode zee gelegen. Dat was heel apart omdat je boven op het water blijft drijven. 

Na Libanon kwam ik vaak in restaurant de Oase op het Langevelderslag. Daar heb ik mijn vrouw leren kennen. Zij werkte daar. Ondertussen zijn we al 38 jaar getrouwd.

Heb vanaf mijn jeugd heel veel gevoetbald. Soms wel vijf keer per week. Deed aan zaal- en veldvoetbal. Mijn voetbal clubje is Feijenoord. En ging vaak naar ze kijken.

Heb ook hardgelopen, motor gereden, getokkeld, scuba diving en bungy jump gedaan.
Ben ook wezen duiken met manta’s op de malediven. En in Thailand een whale shark en haaien gezien. Ook nog in het Comomeer ijs gedoken

We zijn al in veel landen op vakantie geweest.
In Tanzania hadden we een privé Safari gedaan en hebben de big vijf gezien. Was een schitterende vakantie.

Ook hebben we twee hele lieve katten (broer en zus) en daar genieten wij van.

Ik geef de pen door aan Ruud Vos

gezond oud worden

Hollen door de Bollen

Op zondag 14 april a.s. deden wij met 12 enthousiaste collega’s en gezinsleden mee aan Hollen door de Bollen (8 wandelaars, 2 hardlopers, 2 kidsrun). Een gezellig hardloop- en wandelevenement in Lisse voor het goede doel (Roparun).

Wat een gezellige dag zeg met mooie prestaties en ook nog eens heerlijk weer. 

Het evenement heeft een recordbedrag van €55.203,00 opgebracht.

Indiensttreding

Nieuwe collega

Op woensdag 1 mei start onze nieuwe collega Gino Faassen als Timmerman voor het Mutatieonderhoud. Hij heeft jaren ervaring opgedaan bij een bouwbedrijf in de buurt van Utrecht en komt nu ons team versterken! 

Gino van harte welkom in ons team en we wensen jou heel veel succes en werkplezier toe!

recruitment

Filmopnames Horsman-Helden

Op dinsdag 23 april verandert Horsman voor één dagje in een filmset. Vanaf 9.00 uur zal Maikel van BOOST, een fotograaf en videograaf op kantoor zijn voor het maken van portretfoto’s en video-opnamen. 

De verwachting is dat zij rond 13.00 uur naar de bouw zullen gaan. Dit gaat om de projecten Vossepolder in Hillegom, Wilhelminalaan in Sassenheim en een mutatiewoning in Lisse/Hillegom. Ook daar worden foto en video opnames gemaakt.

gezond oud worden

Sporten voor het goede doel

Zoals tijdens de kwartaalbijeenkomst aangegeven willen we in 2025 graag een sportieve activiteit organiseren voor het goede doel. Daar hebben we jullie inspiratie voor nodig!

Welke sport en welk goed doel zou jij graag uitoefenen/steunen? Laat het via onderstaande button weten! 

 

Opleiden

Snuffelstage

Op maandag 15 april a.s. starten Stef van Amersfoort en Guido Doeswijk aan hun snuffelstage van 2 weken.

Stef gaat meelopen op project Vossepolder in Hillegom en Guido gaat samen met zijn opa, Ron Kattenberg, naar Hoogvliet in Hoofddorp.

Heel veel succes jongens! We hopen dat jullie een leuke en leerzame stageperiode hebben, waarin jullie een goede indruk krijgen van de bouw.

Personeelsvereniging

POLL Horsman-Cup competitie

Als bestuur van de Personeelsvereniging zijn wij altijd op zoek naar een leuke competitie waarmee de jaarlijkse Horsman Cup veroverd kan worden. Dit jaar dachten we jullie eens te betrekken bij de keuze hiervan! 

We geven een paar voorbeelden van mogelijkheden die wij hebben bedacht en misschien heb je een goed idee voor een spel of wedstrijd waar wij nog niet op gekomen zijn. Dat zouden we graag willen weten!

 

Dus laat van je horen en vul de onderstaande poll in!

 

Communicatie

Kwartaalbijeenkomst

Vrijdag 5 april zijn alle collega’s weer bijgepraat over het afgelopen kwartaal en zijn de lopende en toekomstige projecten met elkaar gedeeld. Super gaaf om te zien, dat er zoveel collega’s bij waren! Dit toont een mooie betrokkenheid bij het bedrijf. Hieronder vinden jullie de powerpoint presentatie. 

gezond oud worden

Golfer van het jaar 2023

Vorig jaar is het er per abuis bij in geschoten om de Horsman & Co Golfer van het jaar te organiseren.

Op woensdagavond 3 april jl. is er met terugwerkende kracht gestreden om de felbegeerde golftitel 2023 en is gewonnen door Marc de Groot. Goed gedaan Marc, van harte gefeliciteerd!

Golfer van het jaar 2024 wordt op woensdag 4 september georganiseerd. Noteer deze datum alvast in je agenda! Ook voor de niet golfers zullen we deze avond iets organiseren in de vorm van een golfclinic door een golfprofessional. 

De uitnodiging vind je te zijner tijd op dit portaal. 

borrelen

Borrel Cafe Pomerans

Op vrijdag 19 april a.s. is er weer een gezelligheidsborrel bij Cafe Pomerans in Leiden. Wie zin heeft is van harte welkom en Ruud (de sloper) zou het super leuk vinden als jullie komen. 

Consumpties zijn voor eigen rekening. 

Adres: Maredijk 2, Leiden

Aanvang: 18.00 uur 

gezond oud worden

Triathlon

In het kader van Gezond Oud Worden heeft onze collega Nick Duivenvoorden een mooi nieuw evenement geopperd, namelijk de Triathlon in Alphen a/d Rijn! Deze triathlon vindt plaats op zondag 22 september 2024 bij Park Zegersloot. 

Speciaal voor bedrijven is er de Business Team Trathlon, een estafetterace over de Kwart Triathlon. Bij de kwart zwem je 1000 meter, wordt er 40 kilometer gefietst en 10 kilometer hardgelopen. 

Het team bestaat uit minimaal 1 en maximaal 3 personen, waarbij ieder teamlead één of meerdere onderdelen van de Triathlon voor zijn rekening neemt. 

Klinkt dit jou goed in de oren en draag jij graag jouw steentje bij op één of meerdere onderdelen, laat dit dan weten aan Nick of aan personeelszaken! 

 

bedrijfskleding

Stretch broeken

Op verzoek van onze collega’s zijn stretch werkbroeken aan het kleding portaal bij Mastermate toegevoegd. We hebben pasbroeken besteld en de ervaringen zijn goed. Lijkt jou dit ook wat..? Dan kun je ze vanaf nu bestellen in het portaal onder de naam: ‘Mascot Advanced Dyneema’. 

De levertijden van de kleding zijn soms wat lang. Mocht jij nou heel lang wachten op jouw bedrijfskleding, laat dit dan weten aan personeelszaken, zodat zij hier achteraan kunnen bellen. 

Gezond Oud worden

Frequent verzuim

Zoals in de nieuwjaarsbijeenkomst aangegeven zullen we in 2024 meer aandacht besteden aan frequent verzuim. Verzuim heeft namelijk invloed op de planning en continuïteit van het werk, de werksfeer, kwaliteit en productiviteit. Hieronder zullen we toelichten wat dit voor jou betekent.

Wat verstaan we onder frequent verzuim?

Als een werknemer drie keer (of meer) per 12 maanden verzuimt spreken we van frequent verzuim.

Wat kan ik verwachten?

Als er sprake is van frequent verzuim zal personeelszaken een frequent verzuim gesprek inplannen. In dit gesprek zal de volgende vraag centraal staan:

Wat ga je doen of heb je nodig om niet meer te verzuimen in het komende half jaar?

We benadrukken hier de eigen verantwoordelijkheid voor ‘gezond oud worden’. Wij kunnen hier als bedrijf natuurlijk in faciliteren, maar het blijft bij jouw eigen motivatie of je er iets mee doet.

We zullen bij frequent verzuim de afspraken in de CAO hanteren met betrekking tot ziekte en wachtdagen.

We streven er naar ons (frequent) verzuim omlaag te brengen. Dit is allereerst beter voor de gezondheid van onze collega’s en natuurlijk ook voor het bedrijf!  

vacature

Technische dienst

Deze week is de vacature online gekomen voor de functie van Technische dienst! Aan jullie het verzoek deze vacature te delen in je netwerk, te verspreiden en delen op je eigen social media kanalen en onder de aandacht te brengen bij mensen die een mogelijke opvolger kunnen zijn van onze Gert-Jan! 

Meer informatie over de vacature kun je vinden op de website, zie hieronder. 

Als jouw gouden tip en medewerking een nieuwe collega oplevert, dan stellen wij daar een mooie bonus tegenover. Voor het aanbrengen €500,00 en na een jaar nogmaals €500,00 netto. 

Alvast heel erg bedankt voor jullie medewerking!!

 

Wagenpark

Afspraken gebruik bussen

Enige tijd geleden hebben wij de regels omtrent het gebruik van de bedrijfsbussen met jullie gedeeld. Het is weer tijd om het opnieuw te delen, om zo aandacht te blijven houden voor de afspraken. Houden jullie jezelf en ook je collega’s scherp? 

Bedankt voor de medewerking!

gezond oud worden

PAGO keuring

In 2024 kunnen zo’n dertig collega’s weer gebruik maken van het pakket Individugerichte Preventiezorg. Dit bestaat uit de PAGO- keuring en eventueel een DIA-adviesgesprek. 

Het PAGO is een medische check-up voor jezelf. Er wordt gekeken naar onder andere ogen, gehoor, gewicht, lengte, longen en bloeddruk. 

Tijdens het DIA-adviesgesprek gaat een adviseur samen met jou in gesprek over de thema’s Werk veilig, Houd plezier en Kijk vooruit. Hieruit volgt een actieplan, waar jij zelf mee aan de slag kunt gaan. 

De komende weken worden de uitnodigingen verstuurd voor de keuringen door Bouwmensen. De keuringen vinden plaats op locatie bij Bouwmensen in Hoofddorp. 

De keuringen zijn kosteloos en worden vergoed door de branche. De uren die je kwijt bent aan het uitvoeren van de keuringen, zijn voor eigen rekening. 

Wij zouden jullie sterk adviseren gebruik te maken van deze mogelijkheid om inzicht te krijgen in jouw gezondheid! 

 

recruitment

Vacature

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega timmermannen mutatie- en dagelijks onderhoud! Helpen jullie mee zoeken!? Deel onze berichten op Social Media, spreek je netwerk aan en zorg dat we ons team verder kunnen versterken!

Als jouw gouden tip en medewerking een nieuwe collega oplevert, dan stellen wij daar een mooie bonus tegenover. Voor het aanbrengen €500,00 en na een jaar nogmaals €500,00 netto. 

Dankjewel voor jullie hulp!

 

Altijd op zoek naar goede mensen!

Ken jij onze nieuwe collega?

Heel leuk om te merken dat de laatste tijd veel nieuwe mensen worden aangedragen door onze eigen collega’s. Wie kent het bedrijf nou beter dan de collega’s die er al werken. 

Blijf dit vooral doen, want we zijn nog steeds op zoek naar goede timmerlieden en tegelzetters. 

Als jouw gouden tip en medewerking een nieuwe collega oplevert, dan stellen wij daar een mooie bonus tegenover. Voor het aanbrengen €500,00 en na een jaar nogmaals €500,00 netto. 

Zet hem op! 

Vacatures

Vacature Timmerman Nieuwbouw/Groot Onderhoud

Timmerman

Nieuwbouw/groot onderhoud

Timmerman Mutatie & Dagelijks Onderhoud

Timmerman

Mutatie- en dagelijks onderhoud

Het laatste nieuws...

Stichting Elan Wonen

Stichting Elan Wonen, een woningcorporatie actief in Haarlem en Heemstede, en Horsman & Co zijn onlangs een bouwteamovereenkomst aangegaan. Het doel van deze overeenkomst is het energetisch verbeteren van het woningbouwcomplex ‘Haemstedeplein e.o. te Heemstede’.

Van handkracht naar elektrische kracht!

Horsman & co heeft een begin gemaakt met het verduurzamen van het wagenpark.

‘Eerste’ paal Hospice de Mare

Woensdag 22 februari hebben wij de feestelijke heipaal voor het Hospice de Mare in Leiderdorp geslagen!

Heb jij nieuws voor het medewerkersportaal?

Stuur je nieuws dan naar personeelszaken@horsman.nl. Of vul het formulier in!

Heb je foto's die bij het nieuws horen?
Maximaal 4 foto's en 3MB per foto.

Serviceformulier


Verzoek tot herstel

Uw woning of bedrijfspand is opgeleverd, hopelijk naar tevredenheid. Als zich desondanks problemen voordoen, kunt u aan de hand van dit serviceformulier een Verzoek tot herstel indienen. Aan dit verzoek zijn een procedure en voorwaarden verbonden.

De procedure stelt onder andere dat Horsman & co er vanuit gaat dat u zelf onderzoek heeft gedaan naar de voor u geldende garanties (via uw oplevermap en/of Woningborg) en dat u er zeker van bent dat uw melding garantiewerk betreft. Daarnaast stellen de voorwaarden dat de meldende partij Horsman & co toestemming verleend om € 95,00 in rekening te brengen indien wordt vastgesteld dat de melding onterecht is gedaan.

Contactgegevens


Nieuwbouwproject

Klacht en/of gebrek

Foto's
Om u beter en sneller van dienst te kunnen zijn, raden wij u dringend aan om hieronder een foto(s) van de klacht/situatie toe te voegen:
- maximaal 3MB per bestand
- maximaal 3 bestanden
- alleen jpg, png en pdf worden ondersteund

Voor akkoord