Woningbouw

Meer informatie over Woningbouw?

Meer informatie over Woningbouw?

Woningbouw door Bouwgroep Horsman & co

Meer informatie over woningbouw?

Rene Vos
René Vos
Algemeen Directeur

BEDRIJFSACTIVITEIT

Woningbouw

Horsman & co realiseert, verbouwt en onderhoud woningen voor de grootzakelijke markt. Wij denken daarbij graag in een vroegtijdig stadium mee, zodat het gewenste resultaat bereikt wordt.  Onze woningbouwportefeuille is breed georiënteerd en laat zich kenmerken door veelzijdigheid.

Of het nu gaat om het bouwen van seriematige eengezinswoningen, bijzondere appartementencomplexen of het verduurzamen van bestaande woningen, Horsman & co creëert woningen waar mensen zich thuis voelen.

Veel van onze werkzaamheden worden daarbij door ons eigen personeel uitgevoerd. Echte vaklieden die betrokkenheid tonen en garant staan voor hun vakmanschap. Door daarbij te  werken met onder andere KYP en Snagstream is een soepelere oplevering, minder faalkosten en een hogere kwaliteit voor u als klant gewaarborgd. Alles voor elkaar dus!

Woningbouw Bouwgroep Horsman & co

Bekijk hier onze projecten.

Hieronder vindt u de meest recente woningbouwprojecten die wij hebben gerealiseerd. 

Benieuwd naar onze andere bedrijfsactiviteiten?

Serviceformulier


Verzoek tot herstel

Uw woning of bedrijfspand is opgeleverd, hopelijk naar tevredenheid. Als zich desondanks problemen voordoen, kunt u aan de hand van dit serviceformulier een Verzoek tot herstel indienen. Aan dit verzoek zijn een procedure en voorwaarden verbonden.

De procedure stelt onder andere dat Horsman & co er vanuit gaat dat u zelf onderzoek heeft gedaan naar de voor u geldende garanties (via uw oplevermap en/of Woningborg) en dat u er zeker van bent dat uw melding garantiewerk betreft. Daarnaast stellen de voorwaarden dat de meldende partij Horsman & co toestemming verleend om € 95,00 in rekening te brengen indien wordt vastgesteld dat de melding onterecht is gedaan.

Contactgegevens


Nieuwbouwproject

Klacht en/of gebrek

Foto's
Om u beter en sneller van dienst te kunnen zijn, raden wij u dringend aan om hieronder een foto(s) van de klacht/situatie toe te voegen:
- maximaal 3MB per bestand
- maximaal 3 bestanden
- alleen jpg, png en pdf worden ondersteund

Voor akkoord