Ontwikkeling

Meer informatie over Ontwikkeling?

Meer informatie over Ontwikkeling?

Ontwikkeling door Bouwgroep Horsman & co

Meer informatie over ontwikkeling?

John Moors
John Moors
Commercieel Directeur

BEDRIJFSACTIVITEIT

Ontwikkeling

Onze afdeling Ontwikkeling is een compacte en overzichtelijke organisatie met gelijkgestemde enthousiaste medewerkers die luisteren naar uw specifieke wensen. Een afdeling met korte lijnen waar adequate beslissingen worden genomen. Het werkt beter en uiterst efficiënt.

Draagvlak creëren én behouden voor de door u gewenste huisvesting is de sleutel voor een succesvolle ontwikkeling. Dat merkt u in de voortgang van het project, maar ook in uw budgettering. Door met u mee en verder te denken wordt het juiste antwoord op uw huisvestingsvragen gevonden. Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u enthousiasmeren en informeren.

Ontwikkeling - Bouwgroep Horsman & co

Bekijk hier onze projecten.

Hieronder vindt u de meest recente ontwikkelingsprojecten die wij in ontwikkeling hebben of zijn gerealiseerd.

Benieuwd naar onze andere bedrijfsactiviteiten?

Serviceformulier


Verzoek tot herstel

Uw woning of bedrijfspand is opgeleverd, hopelijk naar tevredenheid. Als zich desondanks problemen voordoen, kunt u aan de hand van dit serviceformulier een Verzoek tot herstel indienen. Aan dit verzoek zijn een procedure en voorwaarden verbonden.

De procedure stelt onder andere dat Horsman & co er vanuit gaat dat u zelf onderzoek heeft gedaan naar de voor u geldende garanties (via uw oplevermap en/of Woningborg) en dat u er zeker van bent dat uw melding garantiewerk betreft. Daarnaast stellen de voorwaarden dat de meldende partij Horsman & co toestemming verleend om € 95,00 in rekening te brengen indien wordt vastgesteld dat de melding onterecht is gedaan.

Contactgegevens


Nieuwbouwproject

Klacht en/of gebrek

Foto's
Om u beter en sneller van dienst te kunnen zijn, raden wij u dringend aan om hieronder een foto(s) van de klacht/situatie toe te voegen:
- maximaal 3MB per bestand
- maximaal 3 bestanden
- alleen jpg, png en pdf worden ondersteund

Voor akkoord