Onderhoud

Meer informatie over Onderhoud?

Meer informatie over Onderhoud?

Onderhoud door Bouwgroep Horsman & co

Meer informatie over onderhoud?

Tom van der Vlugt
Tom van der Vlugt
Manager Onderhoud

BEDRIJFSACTIVITEIT

Onderhoud

De afdeling Onderhoud van Bouwgroep Horsman & co heeft alle kennis in huis om uw vastgoed vakbekwaam te onderhouden zodat u daar jarenlang zorgeloos van kan genieten. Het verzorgen van bestaand vastgoed is vakwerk. Door onze jarenlange ervaring zijn wij een betrouwbare partner voor kleinschalig onderhoud (mutatie), verduurzaming of grootschalige transformaties van sociale woningbouw, scholen, zorginstellingen en ander bij professionele vastgoedeigenaren in eigendom zijnde vastgoed. Doordat alle expertise op het gebied van totaalonderhoud bij ons in huis is zijn we in staat al het benodigde onderhoud te combineren. Prettig voor u en uw gebruikers!

Onderhoud Bouwgroep Horsman & co

Bekijk hier onze projecten.

Hieronder vindt u de meest recente onderhoudsprojecten die wij hebben uitgevoerd. 

Benieuwd naar onze andere bedrijfsactiviteiten?

Serviceformulier


Verzoek tot herstel

Uw woning of bedrijfspand is opgeleverd, hopelijk naar tevredenheid. Als zich desondanks problemen voordoen, kunt u aan de hand van dit serviceformulier een Verzoek tot herstel indienen. Aan dit verzoek zijn een procedure en voorwaarden verbonden.

De procedure stelt onder andere dat Horsman & co er vanuit gaat dat u zelf onderzoek heeft gedaan naar de voor u geldende garanties (via uw oplevermap en/of Woningborg) en dat u er zeker van bent dat uw melding garantiewerk betreft. Daarnaast stellen de voorwaarden dat de meldende partij Horsman & co toestemming verleend om € 95,00 in rekening te brengen indien wordt vastgesteld dat de melding onterecht is gedaan.

Contactgegevens


Nieuwbouwproject

Klacht en/of gebrek

Foto's
Om u beter en sneller van dienst te kunnen zijn, raden wij u dringend aan om hieronder een foto(s) van de klacht/situatie toe te voegen:
- maximaal 3MB per bestand
- maximaal 3 bestanden
- alleen jpg, png en pdf worden ondersteund

Voor akkoord