Horsman & Co
Twitter Facebook

Ligging

Artist Impressions

Locatie

Mallegatshof

Kijk voor de bouwontwikkelingen op http://www.horsman.nl/Bouw/Mallegatshof

Het buurtschap De Engel ligt midden tussen de bollenvelden aan de doorgaande provinciale weg (N208) tussen Lisse en Sassenheim. Het is een traditionele buurt waar iedereen elkaar nog kent en groet. Het kloppend hart van de gemeenschap wordt gevormd door speeltuin Kindervreugd waar de vele activiteiten zorgen voor een bloeiend verenigingsleven.

De mooie details van de huidige woningen in De Engel zijn meegenomen in het ontwerp van de nieuwe woningen in Mallegatshof, te denken aan speels metselwerk en een mooie afwerking met hout en mooie lijsten om de ramen. Onder 'Situatie en Woningtypes' kunt u de prachtige ontwerpen per woning bekijken.

Naast een mooie plek om te wonen is Mallegatshof dus centraal gelegen tussen Lisse en Sassenheim, twee dorpen die zich uitstekend lenen voor een dagje shoppen, een terrasje pakken of lekker uiteten.


Klik hier voor ons online magazine!

Kopersinteresse

Vul alle velden in zodat wij u zo goed mogelijk op de hoogte kunnen houden van de ontwikkelingen binnen dit project. U krijgt zo snel mogelijk een reactie van ons!

Uw naam

Uw e-mail adres